Euro 2008
Mâine începe EURO 2008, aici vom comenta meciurile care au loc în cadrul acestui eveniment.
Meciul de deschidere este va avea loc sâmbăta, 7 iunie de la ora 19 (ora României) între Elveția și Cehia, meci contând pentru Grupa A, grupa din care mai fac parte Turcia și Portugalia
Al doilea meci al zilei se va disputa între Portugalia și Turcia de la ora 21:45 (ora României)
Ambele meciuri vor fi difuzate pe TVR 1
Voie buna. In limita stocului disponibil.
Hai Romania
Cine vrea să posteze despre Mutu vs. Chelsea e rugat frumos să nu posteze aici pentru că tot ce va fi postat aici în legătura cu acest subiect va fi șters și cel care a posta poate se și alege cu un mic WARN , iar cine vrea să posteze nu are decât să posteze în alt topic!
Sper că m-am făcut înțeles.
Elveția - Cehia 0 - 1
Portugalia - Turcia 2 - 0
[INDENT] A fost un meci frumos iar Portugalia a castigat merita.
[/INDENT] [LEFT] __________________
8 iunie 2008
Austria - Croatia ora 19:00
Germania - Polonia ora 21:45
(Ambele meciuri vor fi difuzate pe TVR 1)
[/LEFT]
Portugalia - Turcia 2 - 0
[INDENT] A fost un meci frumos iar Portugalia a castigat merita.
[/INDENT] [LEFT] __________________
8 iunie 2008
Austria - Croatia ora 19:00
Germania - Polonia ora 21:45
(Ambele meciuri vor fi difuzate pe TVR 1)
[/LEFT]
Portugalia a castigat meritat dar Cehia nu merita victoria, parerea mea. Un egal ar fi fost mult mai echitabil si corect.
Nu am vazut Elveția - Cehia 0 - 1 am adormit pe la minutul 30...

Inaintea meciurilor eu am zis 1-1 la Cehia si 2-0 pentru Portubalia; am fost p-aproape Sunt asa fericit ca a inceput Euro...abia astept sa vad si pe Spania cum se misca, Portugalia bag de seama ca nu o sa aiba probleme pana in finala...o sa fie o finala Portugalia -Spania. Si noi prindem semifinalele.

O reactie destul de normala avand in vedere cum s-au desfasurat ostilitatile (asta asa, ca sa fiu in ton cu magnificul comentariu al domnilor Gradinarescu si Enachescu. Am auzit ca e si o don'soara plecata acolo care o sa ne incante cu minunatele-i panseuri).

Revenind la grupa, Cehia o sa ...
La meciurile de azi nu am avut timp sa ma uit , deci nu pot comenta
Rezultate:
Austria – Croatia = 0 - 1
Germania – Polonia = 2 - 0
Meciurile de maine 9 iunie:
GRUPA C
ROMANIA – Franta (Zurich) ora 19
Olanda – Italia (Berna) ora 21:45
Nu ma asteptam sa joace asa bine Germania, m-au suprins placut, nu sunt de acord cu casele de pariuri ca sunt favoritii competitiei, dar in mod cert vor avea un cuvant de spus. Mi-a placut cum a jucat Podolski, cu astea 2 goluri si-a depus candidatura pentru golgheterul competitiei...
Maine urmeaza marele joc, Romania - Franta, sper sa avem numai cuvinte de lauda dupa meci.
Acest subiect este închis.