East New York (2022)
https://www.imdb.com/title/tt18115928/
Va multumim mult pentru traducerea primelor 8 episoade din sezonul 1, si va rugam sa traduceti si urmatoarele episoade din serial, care a ajuns la episodul 17, in ultimele 4 luni. Va multumim.
Stiti de ce cei care incep ceva nu mai termina ? pentru ca spun ca nu sunt obligati s-o faca , (asta stim) si se pot opri cind vor muschii lor !
Modificat 31-Iul-2023, 15:14
reddogs75 In primul rind revizuiti-va vocabularul pt ca eu la 74 ani nu permit sa mi se vorbeasca asa , nici eu nu cred ca v-am jignit vreodata in halul asta , am recunoscut intotdeauna ca va apreciez munca si in al doilea rind n-am stiut ca traducatoarea are probleme grave de sanatate , puteati sa spuneti asta din 29 martie cind s-a cerut serialul , nu sa lasati sa treaca lunile . Comentariul meu de mai sus se referea la toate serialele incepute si abandonate . Sa stiti ca pot pleca singura de pe site , nu trebuie sa-mi dea nimeni ...........”cuvintele alea infecte” !
Doresc sanatate traducatoarei !
Modificat 31-Iul-2023, 12:07
@magdalena61
Citez: "Sa le fie rusine ca-si bat joc de oameni !"
Aceasta fraza putea sa lipseasca. Traducatorii sigur au motive intemeiate cand renunta la un serial.
@reddogs
Deja vad ca cineva ti-a sters mesajul si asta pe buna dreptate.
De unde sa stie magdalena61 care este motivul pentru care serialul a fost abandonat?
Crezi ca toti stau sa citeasca pe chat la voi pe SN? Nu era mai bine sa scrii un comentariu la serialul East New York si sa explici ca Geanina are probleme de sanatate si ca se poate prelua de altcineva? Citeau toti userii cum sta treaba si nu mai existau intrebari fara rost.
Poti folosi un limbaj decent cand vrei sa apostrofezi pe cineva. Rezultatele sunt mai bune facand asa. Te rog sa tii cont pe viitor de asta.
Este a nu stiu cata oara cand tot iti spun, atentie la limbaj.
Modificat 31-Iul-2023, 13:07
@distel, am specificat si pe discord de atatea ori ca sunt abandonate serialele traduse de geanina, de cateva luni deja, ce sa fac sa le trimit pm-uri userilor care sunt grei de cap?
Modificat 31-Iul-2023, 14:51
DISTEL imi cer scuze , am inteles si am sters fraza , promit sa nu mai comentez nimic , sa nu mai cer seriale sau sezoane , sa nu mai deranjez ! multumesc pt munca depusa si scuze !
nici macar la ultimul meu comentariu din 18 iunie , nimeni n-a raspuns de ce nu se mai poate continua !
magdalena61
multumim dar serialul s-a terminat , mai traduceti restul de ep pina la ep 21 ?
18-Iun-2023
Modificat 31-Iul-2023, 15:56
@magdalena61
Nu ti s-a raspuns la comentariile serialului pentru ca unele comentarii sunt omise de noi.
Fiind multe, nu putem raspunde la toate. Mai vizibil este sa postati intrebari despre situatia serialelor pe Discord sau sa intrebati pe forum.
Am scris eu acum un comentariu la East New York ca sa stie userii cum sta treaba.