Dragon ball z Movies

skull (0 mesaje) (Utilizator)
10-Feb-2008, 03:02 Top

M-am apucat eu la cateva Smiley am urcat unu pe site Smiley o sa mai fac cateva ..

blondul (263 mesaje) (Utilizator)
10-Feb-2008, 03:02 Top

Spor la munca ! Smiley

Sika (9 mesaje) (Utilizator)
10-Feb-2008, 06:02 Top

Pff ce fain , bafta , de abia astept sa termini cat mai multe ! Smiley

tuky69 (33 mesaje) (Moderator Junior)
10-Feb-2008, 10:02 Top

M-am apucat eu la cateva Smiley am urcat unu pe site Smiley o sa mai fac cateva ..

skull, mare curaj ai. :roll: Cred că ai observat că are 291 de episoade, în medie 300-350 de linii pe episod.
Pe ce variantă lucrezi?

Dacă faci una pe zi, fără nicio zi lipsă, până la toamnă termini

11-Feb-2008, 12:02 Top

hehe mersi blondul. tucky69 Smiley nu m-am apucat de dragon ball z serialul ci de dragon ball z movies sunt vreo 13 dar fac doar la cele care am subpack in engleza pentru ca asa mi-ar lua ff mult timp .. daca am sa gasesc subpack in engleza la dragon ball z seria cea cu 276 ep ma bag sigur si o sa o fac pe toata Smiley dar nu gasesc subpack in engleza.. ca daca stau sa-l fac de la 0 ... imi ia mult mai mult timp, asa ca cine gaseste subpack in engleza la dragon ball z dati un PM

P.S: Mersi tuky69 pentru subtitrarile date, acum lucrez la Dragon ball Z Movie 5: Cooler's revenge (razbunarea lui cooler) ! Pe site exista deja Dragon ball Z Movie 3: The Tree Of Might ( Arborul puteri). Enjoy!

17-Feb-2008, 06:02 Top

Am terminat si Dragon ball Z 5: Cooler's revenge ! SI E PE SITE !!

P.S: Am inceput la Super Android 13 ! Dar cred ca o sa dureze ceva din lipsa de timp Smiley