documentare

Meduzza (13 mesaje) (Utilizator)
27-Aug-2008, 10:08 Top

Yellow, stiu regula... link IMDB etc etc :roll:, dar nu am asa ceva si nici nu stiu ce denumire de torrente sa zic, :-??. vreau si eu subtitrari pentru documentare gen triunghiul bermudelor, al doilea razbel mondial, documentare cu fenomene and so and so si in functie de ce subtitrari exista sa descarc si torrentele. poate sunt dar nu stiu eu sa caut. engleza nu e o problema pt mine dar pentru babacu`.... bere nu pot sa zic ca dau ca pana va prind eu pe vreunul sa dau berea...doar o lumanare la biserica si recunostina eterna... Smiley::Angel:: multumesc

Ashrak (3,470 mesaje) (Administrator)
27-Aug-2008, 11:08 Top

Daca sti regula atunci incearca sa o respecti, iar daca nu e link IMDB la ce doresti subtitrare pune alt link, dar nu pune link cu sursa documentarulu. Smiley

ashrak@subs.ro
Voie buna. In limita stocului disponibil.
27-Aug-2008, 12:08 Top

Im, cred ca am folosit prea multe cuvinte Smiley. sa o luam altfel: subtitrari la documentare aveti? unde le caut? nu conteaza titlul, documentar sa fie. saru`mana nenea, nu mai tipati la mine va rog Smiley

Ashrak (3,470 mesaje) (Administrator)

Sunt subtitrari la documentare si ele se afla pe site.
[COLOR=RoyalBlue]
Planet Earth
Dinosaur Planet
Space Odyssey: Voyage to the Planets
State of the Planet
Alien Planet
Blue Planet
The Blue Planet

Trebuie doar sa le cauti pe site, dar in primul rand sa sti ce documentar sa cauti.

Ai PM cu o sursa unde gasesti documentare.

[/color]

ashrak@subs.ro
Voie buna. In limita stocului disponibil.

roger that sir Smiley. multumesc frumos. cu respect va salut. over! [-P

kralizec (3,373 mesaje) (Administrator)
27-Aug-2008, 02:08 Top

Acest subiect este închis.