DOC - Nelle tue mani

WeepingSoul (3 mesaje) (Utilizator)
21-Ian-2025, 10:35 Top

Poate il va continua cineva ...
https://www.imdb.com/title/tt11876490/

c10f22 (33 mesaje) (Utilizator)
21-Ian-2025, 14:02 Top

Bună ! Să sperăm că da! Nu prea da bine când se începe ceva si se abandoneaza! Cel puțin,din respect de sine!

focsa
21-Ian-2025, 14:22 Top

Salutare ! Din pacate , cred ca multi din "traducatori" s-au retras ... ei o fac din placere cred , e de apreciat efortul lor ... din pacate sunt si multe seriale "abandonate" cred ... gen seria Chicago PD , Chicago Med , Chicago Fire ... acum si DOC ... am si eu niste gusturi Smiley Smiley Smiley

magdalena61 (191 mesaje) (Utilizator)
21-Ian-2025, 22:55 Top

pe cine să rugăm să traducă serialele abandonate , că s-au adunat multe , păcat pt serialele bune !

Law & Order: Organized Crime , FBI , FBI International , S.W.A.T

AndreiD (73 mesaje) (Moderator Junior)
23-Ian-2025, 17:07 Top

Nu aveți pe cine ruga să le traducă. Sunt tot mai puține persoane care traduc voluntar. În plus, serialele specificate de dv. apar pe AXN, SWAT chiar pe Netflix, unde se va completa la un moment dat.

23-Ian-2025, 18:45 Top

Tocmai de aceea am și specificat mai sus eu ... până la urmă ceea ce fac, o fac din plăcere ... așa că noi ceilalți ne rămâne doar să așteptăm și cine știe poate în cele din urmă de unele serii se vor apuca cei noi de apar și sunt pasionați/dornici ! Speranța moare ultima Smiley

c10f22 (33 mesaje) (Utilizator)
24-Ian-2025, 10:41 Top

Da! Speranța moare ultima! Aprecieri si respect pentru munca depusă tuturor celor care ne fac posiblibă vizionarea lor!!!

focsa