Discuti legate de pronosticuri UEFA CL

IonutZu (555 mesaje) (Utilizator)
15-Sep-2008, 08:09 Top

1. AS Roma - CFR Cluj 2

nu sunt singurul :winkSmiley

PS: Maine Ziua Decisiva !

TLC (334 mesaje) (Utilizator)
15-Sep-2008, 10:09 Top

nu sunt singurul

Uita-te la Pronosticuri Sezon 2008-2009 dupa 7 etape
AMC are punctajul cel mai mare.
Sa speram ca ghiceste si acum rezultatele

Ashrak (3,470 mesaje) (Administrator)
15-Sep-2008, 10:09 Top

Discuti legate de pronosticuri.

ashrak@subs.ro
Voie buna. In limita stocului disponibil.
ebo (216 mesaje) (Utilizator)
17-Sep-2008, 12:09 Top

Am avut dreptate!

De o saptamana spun ca CFR are sanse sa faca macar un punct cu Roma. Iata ca a reusit, bravo lor.

Si-n plus, mi-au iesit deja 4 din 4 meciuri Smiley, se pare ca-mi prieste aerul de Champions League Smiley

Robert (320 mesaje) (Utilizator)

Frumos meciul! CFR a reusit in primul meci ce se chinuie Steaua de 3 ani.

CR7 (418 mesaje) (Utilizator)
17-Sep-2008, 10:09 Top

Frumos meciul! CFR a reusit in primul meci ce se chinuie Steaua de 3 ani.

Aminteste-ti debutul de acum 3 ani ... Meciul de la Kiev daca iti spune ceva..."Du-teee Dica..."Smiley

kralizec (3,373 mesaje) (Administrator)
17-Sep-2008, 10:09 Top

Totusi Kiev nu e Roma.

17-Sep-2008, 11:09 Top

Cum poti sa compari victoria Stelei in fata Kiev-uli cu cea a Clujului in fata Romei? Urmeaza sa-mi amintesti si de egalul egalul memorabil pe care l-a obtinut cu Slavia?

Cum poti sa compari victoria Stelei in fata Kiev-uli cu cea a Clujului in fata Romei? Urmeaza sa-mi amintesti si de egalul egalul memorabil pe care l-a obtinut cu Slavia?

Sunt Stelist dar trebuie sa-i dau dreptate lui Robert, Steaua se chinuie de aproape 3 ani sa faca ce a reusit CFR ieri (Gigi & co. a fost foarte aproape de a reusi sa bata Lyon acum 2 ani, dar altele erau prioritatile pentru francezi la vremea aia, asa ca tot CFR sta mai bine).

vad ca se uita de meciul Steaua - Valencia de acum 5 ani Smiley

ashrak@subs.ro

vad ca se uita de meciul Steaua - Valencia de acum 5 ani Smiley

Eu n-am spus ca-i ce a facut CFR e fara precendent de la revolutie incoace.

Dar de semifinala de acum 3 ani jumate?

S-a spus ca CFR a reusit la debut mai mult decat Steaua in toate cele 12 meciuri (sau chiar 30 daca luam in considerare si calificarile precedente) jucate pana acum in UCL, si este cat se poate de adevarat.

Totusi si Steaua este de laudat pentru performanta CFR-ului, ei au ridicat nivelul fotbalului romanesc.

Se uita si eclipsa totala de soare din 1999.

TLC (334 mesaje) (Utilizator)
17-Sep-2008, 06:09 Top

Daca tot ii laudati (pe CFR ) ii asteptam si pe ei aici !!!

http://www.stelisti.ro/stiri/8975/steaua-a-strans-in-ultimii-5-ani-45-din-punctele-obtinute-de-echipele-romanesti-in-europa.htm#" class="link"> [SIZE=4] Steaua a strâns în ultimii 5 ani 45% din punctele obținute de echipele românești în Europa [/size]

Trei participări în grupele Ligii Campionilor, o semifinală de Cupa UEFA și trei calificări în primăvara europeană. Acesta este palmaresul Stelei în Europa în ultimii 5 ani, performanțe ce i-au dus pe roș-albaștri pînă pe locul 27 în clasamentul UEFA și care au stat la baza ascensiunii României de pe poziția 26 pînă pe 7.
http://www.stelisti.ro/uploads/modules/news/8975/thumb_299_x_0_527-67556-steau.jpg

Steaua a strîns 57 de puncte în competițiile europene începînd din 2003, aproape tot atîtea cîte au cîștigat restul formațiilor românești, care au adunat împreună 70 de puncte. Aceasta înseamnă o contribuție de 45% la punctajul României, procentaj cu care Steaua se află detașat pe primul loc într-un top al aportului formațiilor din țările aflate pe primele poziții în clasamentul UEFA, informeaza GSP.
Trupa din Ghencea este urmată de PSV Eindhoven, care a adus 34% din punctele Olandei, și de Benfica, cu o contribuția de 30% la coeficientul Portugaliei.

Cîte puncte au adus formațiile românești
Steaua 44,9%
Rapid 27,5%
Dinamo 24,8%
Oțelul 2,4%
CFR Cluj 0,4%

http://www.stelisti.ro/stiri/8975/steaua-a-strans-in-ultimii-5-ani-45-din-punctele-obtinute-de-echipele-romanesti-in-europa.htm" class="link"> sursa

17-Sep-2008, 07:09 Top

Man UTD - VillaReal 1
Juventus - Zenit x
Porto - Fenerbahce 1
Dynamo Kyiv - Arsenal 2
Celtic - Aalborg 1
Steaua - Bayern 1
Real Madrid - Bate 1
Lyon - Fiorentina

Scuze, dar am uitat ieri sa pun pronostic Smiley Are ceva daca ramane asa? Va rog , chiar am uitat Smiley

ne pare rau de etapa viitoare Smiley

ashrak@subs.ro
kralizec (3,373 mesaje) (Administrator)
17-Sep-2008, 07:09 Top

Mi s-ar parea logic sa ti se accepte. Ai pus meciuri care se disputa azi. Pierzi un punct, meciul CFR-ului care era obligatoriu (deci ar trebui sa ai 7 meciuri de azi). Dar daca Starhawk vrea altfel...

Acest subiect este închis.