Cupa Uefa 2008-2009

Robert (320 mesaje) (Utilizator)
17-Sep-2008, 12:09 Top

Probabil cand incep grupele, cum a fost si la CL.

Costin Lucian (131 mesaje) (Utilizator)
2-Oct-2008, 10:10 Top

Eu unul sunt in doliu.Jale,durere,scarba.......imi este rusine cu fotbalul romanesc.E prima data cand imi e scarba ca sunt dinamovist.Forta CFR respect!!

2-Oct-2008, 10:10 Top

Mie mi-ar fi mai des rusine in locul tau...

Adevarul e ca azi Rapid si Dinamo s-au facut de ras...Rapid nu prea emite pretentii in general, dar nu cred ca i-am vazut vreodata sa joace asa slab cum o face in ultima vreme.

Costin Lucian (131 mesaje) (Utilizator)
2-Oct-2008, 11:10 Top

pai tu probabil nu ai habar de palmaresul lui Dinamo...dar ma rog.....de-al de tine se gasesc mereu sa zica ceva,atat timp cat spui ca Rapid nu emite pretentii cand ei acum 2 ani au facut sferturi UEFA,e clar ca esti bun...

2-Oct-2008, 11:10 Top

Stiu prea bine palmaresul lui Dinamo...o gramada de titluri pe vremea lu' Ceasca, luate "pe bune", cateva titluri dupa revolutie luate pe bani grei si de rasul lumii in Europa. E bine?

Cat de Rapid...nu ma invata tu pe mine...sunt rapidist de cand ma stiu si am invatat sa nu am pretentii prea mari pentru ca tin cu o echipa "blestemata", la noi niciodata nu se aliniaza investitiile, norocul si antrenorii buni. Cat despre performanta de acum 3 ani...eu ma refeream la titluri, la performante palpabile.

TLC (334 mesaje) (Utilizator)
3-Oct-2008, 12:10 Top

GATA !!!
Am scapat de o grija !
De echipele romanesti din Cupa UEFA.
Isi mai are rost topicul ?....... Prea putin.

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)
3-Oct-2008, 08:10 Top

Asta ne e valoarea.
Pacat de Vaslui. A fost singura foarte aproape.

Acest subiect este închis.