CONCURS SUBS.RO
Prea aiurea poza 3 putea fi din orce film dar am mizat pe Equilibrium pt ca se incadra :par intins pe spate , costum negru, 1 ceas la mana si pozitia dreapta relaxat.Aici am gresit filmu.
Poza 11 tot poza aiurea chiar nu stiam ce e cu ea si am mizat pe smokin ace's pt ca sunt 2 cladiri in fatza si am presupus ca o cladire e Hotelu cu pricina din filmu iar tipu sta la panda.Cu toate ca nu am scris asta pt ca ma-am grabit am scris alt film asiatic.Am gresit si aici.
Si la poza nr 14 chiar daca stateam mai mult si ma gandeam ghiceam 100% poza asta.Celelalte de sus nu le ghiceam dar asta sigur o nimeream.Am presupus ca e Gattaca un film ff indragit de mine sau the prestige pt ca mi-a zis un prieten ca e o astfel de scena in film apoi m-am gandit la the aviator si in cele din urma am facut greseala finala si am scris the prestige ;/ cu toate ca am vazut filmu Perfume: The Story of a Murderer.
Punctaj total 75
Am vazut Next si The Marine dar chiar nu m-am gandit la ele... Oricum, ma multumesc si cu 80 de puncte
Felicitari celui care a obtinut 90 de puncte
First place: ME
Second place: ME
Third place:ME