Concurs Pronosticuri Mondiale Africa de Sud 2010

kralizec (3,373 mesaje) (Administrator)
12-Iul-2010, 08:07 Top

[color=DarkRed] Golgeteri:[/color]

Thomas Müller (Germany)
Wesley Sneijder (Netherlands)
David Villa (Spain)
Diego Forlán (Uruguay)

fiecare cu cate 5 goluri

12-Iul-2010, 09:07 Top

Am observat o greseala la punctajul primit pe meciul din sferturi : Paraguay - Spania 2 [Spania] trebuia sa primesc 2 puncte si am primit doar 1.

Corect. Mi-a scapat mesajul tau. Am corectat.

Clasament

http://i31.tinypic.com/rvx5ja.jpg

*dupa calculele mele si in cazul in care n-am gresit, acesta ar fi clasamentul final; va rog sa verificati iar in cazul in care gasiti neconcordante, contestatiile sunt primite pana diseara la ora 24; dupa ora asta va ramane definitiv clasamentul actual.

Site-ul subs.ro va multumeste pentru participare si, pana la europenele din 2012, va asteapta la concursurile de anul acesta (Liga 1, Europa League, Champions League) Smiley.

Lvrajal (19 mesaje) (Utilizator)

Noi am pariat pe cel mai bun marcator (golgeter), nu pe gheata de aur Smiley. Au fost patru jucatori cu cate 5 goluri, deci oricare din cei 4 aducea 3 puncte.

Lvrajal (19 mesaje) (Utilizator)

Interpretabil,dar fie.Felicitari tuturor Smiley

Marius_Rapidus (12 mesaje) (Utilizator)
12-Iul-2010, 02:07 Top

Oricum, Muller nu a fost vazut de nimeni golgeter, era prea tanar.
Datorita acestor pariuri fiecare a urmarit acest campionat mai atent, cu mai multa pasiune, cu bucurie sau cu nervi. A fost un campionat reusit, a inceput mai greu dar jocurile au tot crescut in intensitate si continut. Niciodata, nici o alta campioana nu a reusit sa controleze jocul atat de mult, BRAVO SPANIA.
Pe vremuri a fost o lunga infruntare de idei intre Niels Bohr (care sustinea prioritatea intamplarii) si Albert Einstain (care sustinea prioritatea determinismului). Einstein spunea: "Dumnezeu nu da cu zarul!" In infruntarea dintre jocul atletic de tip englez clasic (bazat pe calculul probabilistic) si cel elaborat, de tip brazilian sau spaniol, si care a fost de fapt jucat pentru primna data de scotieni, cu ocazia primelor pertide de fotbal Anglia-Scotia, a castigat de data aceasta, si sper ca pentru multi ani de acum inainte, jocul elaborat. Einstein a avut inca o data dreptate!
O ultima observatie: La stilul actual spaniol, care este o sinteza intre jocul elaborat, de posesie, de tip brazilian si jocul in viteza, dintr-o singura atingere, lansat de Ajax, un rol urias l-a jucat J. Cruiff. Pacat ca urmasii sai au avut tocmai in finala niste iesiri nesportive, aparute din cauza senzatiei de neputinta. Eu zic sa-i iertam si sa asteptam o revansa, candva, undeva. Eu voi continua totusi sa tin cu Spania. OLA!:subs::subs::subs:

prodi (1,805 mesaje) (Utilizator)
12-Iul-2010, 03:07 Top

Felicitari Spaniei, care a fost de departe cea mai buna echipa de la acest turneu final. Ca si lot, cred ca a fost cea mai buna si in 2002 si in 2006, unde din pacate a dezamagit de fiecare data.

Felicitari tuturor, sper sa fim la fel de multi si la restul concursurilor.

catalinmeret (16 mesaje) (Utilizator)
13-Iul-2010, 10:07 Top

Spania nu a meritat acest titlu, nu a aratat nimic, in comparatie Olanda este singura echipa neinvinsa in 90 min. Arbitri de doi lei care au influentat rezultatul meciului cu Paraguay sa fie scosi din fotbal, daca invingea Paraguay ce mai ghicea mincinoasa caracatita Pauly.Un campionat frumos cu o castigatoare de rahat.

13-Iul-2010, 11:07 Top

Am vorbit cu CR7 si nu mai facem nici un baraj. Ne-am inteles la premii.
Asadar:
CR7 - boxe si tv-tuner
Kralizec - casti si router
Marius_Rapidus - ups si mobile headset

Va rog sa-mi trimiteti (pe privat) numele complet, adresa unde sa livreze curierul, cnp si un mobil.

nrslexus (184 mesaje) (Utilizator)
14-Iul-2010, 04:07 Top

Spania nu a meritat acest titlu, nu a aratat nimic, in comparatie Olanda este singura echipa neinvinsa in 90 min. Arbitri de doi lei care au influentat rezultatul meciului cu Paraguay sa fie scosi din fotbal, daca invingea Paraguay ce mai ghicea mincinoasa caracatita Pauly.Un campionat frumos cu o castigatoare de rahat.

+1

Marius_Rapidus (12 mesaje) (Utilizator)
14-Iul-2010, 07:07 Top

Dar ce v-a casunat pe biata caracatita? De ce o faceti mincinoasa? Ea a avut tot timpul dreptate.
Arbitrul de doi lei a fost cel din finala! De fapt un singur leu, britanic. Anglia si-a dat cu stangul in dreptul si la fotbal si la arbitraj. In divizia noastra secunda nu se accepta asa talpi si asa obraznicie cum am vazut in aceasta finala de CM la olandezi. Cel putin trei olandezi ar fi trebuit sa vada rosu, incepand inca din prima repriza. De altfel acest arbitru i-a lucrat pe spanioli si in meciul cu Elvetia. Cu atat mai mare e meritul spanoililor, care pe langa tehnica si tactica au aratat si CARACTER.
Iar pentru meciul Spania - Paraguay, tineti cont ca recomandarea clara a FIFA este ca in cazurile de offside la limita SA SE DEA CREDIT ATACANTULUI!

prodi (1,805 mesaje) (Utilizator)
14-Iul-2010, 11:07 Top

Ce rost are sa mai comentam, Spania a fost cea mai buna si cu asta basta. Certurile pe forum nu o sa schimbe asta, oricat de mult am incerca.

CR7 (418 mesaje) (Utilizator)
28-Iul-2010, 01:07 Top

Am primit ce-am castigat, revin cu cateva poze mai tarziu.Multumesc:subs:.

CR7 (418 mesaje) (Utilizator)
28-Iul-2010, 02:07 Top

http://i29.tinypic.com/33mbhqc.jpg

http://i27.tinypic.com/eu2fwk.jpg

http://i29.tinypic.com/15cggty.jpg

http://i31.tinypic.com/24pc5ro.jpg

Nu sunt cele mai clare imagini, dar sunt relevante.

Acest subiect este închis.