Concurs Pronosticuri Mondiale Africa de Sud 2010

catalinmeret (16 mesaje) (Utilizator)
27-Iun-2010, 08:06 Top

[quote=catalinmeret;84888]

O intrebare, se poate face o modificare la golgeter?

ai dreptate, ar trebui sa opreasca meciul, sa se uite la panoul tv imens de pe stadion si sa se acorde gol,sau se introduca un chip in minge si sa tiuie ca la tenis.

M-am uitat peste pronosticuri la meciurile de azi si am vazut k nu a mrs nimeni pe anglia.... oare chiar asa de slabi sa fie?!?!

e cum nu ai vazut, eu am pus dar imi pare rau acum dupa 4-1.

kralizec (3,373 mesaje) (Administrator)

[quote=catalinmeret;84933] [quote=catalinmeret;84888]

O intrebare, se poate face o modificare la golgeter?

Evident ca nu Smiley. Nu crezi ca acum ai avea mai multe sanse sa-l ghicesti decat inainte de inceperea meciurilor? Smiley

qmarius (122 mesaje) (Utilizator)
28-Iun-2010, 12:06 Top

Ti se pare ... au jucat la caliifcare ! Meciul a fost Ok, fata de celelalte doua!

Ai sa vezi acuma in meciu cu Portugalia cum ii joaca aia, sa vezi cum o sa zica si ei la Arrivederci, cum au zis ei de Italia :>

prodi (1,805 mesaje) (Utilizator)
28-Iun-2010, 01:06 Top

Smiley

Olanda – Slovacia 1
Brazilia – Chile 1

GheremeZ (82 mesaje) (Utilizator)
28-Iun-2010, 01:06 Top

Ai sa vezi acuma in meciu cu Portugalia cum ii joaca aia, sa vezi cum o sa zica si ei la Arrivederci, cum au zis ei de Italia :>

O sa fie echilibrat ... dar nu o sa bata portugalia. Ce crezi daca a batut cu 7-0 pe amaratii aia de coreeni, atunci sunt tare baietii, ca o sa bata pe Spania? De meciul cu Brazilia nu comentez, ca ala a fost aranjat sa iasa egal. Dar meciul cu Coasta de fildes a fost jalnic pentru Portugalia.
Nu caut motive de cearta Smiley , ci doar sa subliniez ca nu-i chiar asa o putere Portugalia cu C.Ronaldo, mare jucator ... care a fost in mare parte absent pana acum.
Ramane de vazut ...!

The true is out there.
28-Iun-2010, 08:06 Top

http://i45.tinypic.com/24yocnk.jpg

28-Iun-2010, 08:06 Top

Olanda - Slovacia 1 (Olanda)
Brazilia - Chile 1 (Brazilia)

Lvrajal (19 mesaje) (Utilizator)
28-Iun-2010, 09:06 Top

Olanda - Slovacia 1 (Olanda)
Brazilia - Chile 1 (Brazilia)

---
Cred ca toti vor pune aceleasi pronosticuri azi,sau se risca cineva din topul clasamentului sa incerce un x la unul din meciuri Smiley?

28-Iun-2010, 09:06 Top

Nu cred ca se risca nimeni si nici nu cred ca ar putea iesi altceva Smiley.

mytrutz (232 mesaje) (Utilizator)
28-Iun-2010, 03:06 Top

Holland - Slovakia 1 > Holland
Brazil - Chile 1 > Brazil

28-Iun-2010, 07:06 Top

[quote=Kralizec;84936] [quote=catalinmeret;84933]

Evident ca nu Smiley. Nu crezi ca acum ai avea mai multe sanse sa-l ghicesti decat inainte de inceperea meciurilor? Smiley

AM GLUMIT, STIAM, DAR AM VRUT SA VAD DACA ESTE CORECT.

qmarius (122 mesaje) (Utilizator)
28-Iun-2010, 07:06 Top

O sa fie echilibrat ... dar nu o sa bata portugalia. Ce crezi daca a batut cu 7-0 pe amaratii aia de coreeni, atunci sunt tare baietii, ca o sa bata pe Spania? De meciul cu Brazilia nu comentez, ca ala a fost aranjat sa iasa egal. Dar meciul cu Coasta de fildes a fost jalnic pentru Portugalia.
Nu caut motive de cearta Smiley , ci doar sa subliniez ca nu-i chiar asa o putere Portugalia cu C.Ronaldo, mare jucator ... care a fost in mare parte absent pana acum.
Ramane de vazut ...!

Evident ca o sa fie echilibrat, dar eu asa sper sa le faca o figura frumoasa Portugalia si sa ii faca sa plece din prima repriza spre casa, Bineinteles ca Coreeni nu sunt o putere, si de meciu cu Brazilia ce ai fi vrut sa bata sa nu se califice si Portugalia hai sa fim seriosi, oricum eu sper sa ii bata ca mie nu imi plac de ei, Punctez.

catas (11 mesaje) (Utilizator)
29-Iun-2010, 12:06 Top

pentru sferturi, semifinale si finale ar fi bin sa nu se mai vada c epronosticuri punem. Pronosticurile sa fie vizibile dupa terminarea meciurilor. Admin cred ca ar fi mai fair play asa

Acest subiect este închis.