Campionatul Mondial De Snooker
Nu cred ca se poate da un castigator. Nu vad un favorit clar.
Ce-a ajuns Hendry, sa bata un necunoscut in joc decisiv. Nu inteleg de ce nu se retrage. Sa stea pe tusa 2, 3 ani si apoi poate ar avea alta pofta de joc si ar reveni in forta.
Astazi incep sferturile:
Steve Davis - Neil Robertson
Favorit clar il vad pe Neil Robertson dar toanele si inconstanta din joc i-ar putea fi fatale.
Ali Carter - Shaun Murphy
Un meci echilibrat, fara un favorit cert.
Graeme Dott - Mark Allen
Graeme Dott se pare ca-i in revenire de forma dar ambitia lui Mark Allen l-ar putea da castigator.
Mark Selby - Ronnie O'Sullivan
Ca in toate meciurile, Ronnie e favorit dar Selby ii poate pune probleme. Cred ca va fi un meci cu rasturnari spectaculoase de situatii.
Selby .
Pe mine nu ma mai intereseaza snooker de azi inainte....ceea ce am vazut cu John Higgins....asta nu mai e sport,e mafie.punct.ce sa fac,sa ma bucur de Selby,Robertson si altii,ca mai tarziu sa aflu ca sunt bagati in mafia pariurilor?nu multumesc
Te-a surprins ? Pai asa se intampla in toate sporturile, mai mult sau mai putin la vedere. Nu mai exista bun simt, onoare, orgoliu etc. Exista doar bani si atat. Dar de la o vreme am inceput sa cred ca banii au existat dintotdeauna si nimic altceva. Restul e doar praf in ochi. :mad:
Acest subiect este închis.