Campionatul Mondial De Snooker

DonReid (97 mesaje) (Moderator Junior)
18-Apr-2010, 02:04 Top

Editia 2010. Cine sa fie castigatorul anul asta?

streszau (55 mesaje) (Utilizator)
19-Apr-2010, 01:04 Top

Greu de spus. Multe meciuri echilibrate. Abia ce am vazut Hendry - Zhang 10-9 in joc decisiv. Mai vedem pe parcurs. :subs:

kralizec (3,373 mesaje) (Administrator)
19-Apr-2010, 08:04 Top

Nu cred ca se poate da un castigator. Nu vad un favorit clar.
Ce-a ajuns Hendry, sa bata un necunoscut in joc decisiv. Nu inteleg de ce nu se retrage. Sa stea pe tusa 2, 3 ani si apoi poate ar avea alta pofta de joc si ar reveni in forta.

tavi85 (157 mesaje) (Utilizator)
26-Apr-2010, 03:04 Top

sper sa castige Steve Davis ca doar are 52 de ani Smiley

27-Apr-2010, 12:04 Top

Astazi incep sferturile:

Steve Davis - Neil Robertson
Favorit clar il vad pe Neil Robertson dar toanele si inconstanta din joc i-ar putea fi fatale.

Ali Carter - Shaun Murphy
Un meci echilibrat, fara un favorit cert.

Graeme Dott - Mark Allen
Graeme Dott se pare ca-i in revenire de forma dar ambitia lui Mark Allen l-ar putea da castigator.

Mark Selby - Ronnie O'Sullivan
Ca in toate meciurile, Ronnie e favorit dar Selby ii poate pune probleme. Cred ca va fi un meci cu rasturnari spectaculoase de situatii.

Costin Lucian (131 mesaje) (Utilizator)
28-Apr-2010, 01:04 Top

Selby .

29-Apr-2010, 11:04 Top

Selby va fi noul campion mondial Smiley.

1-Mai-2010, 03:05 Top

Eu merg pe mana lui Robertson. Smiley

1-Mai-2010, 07:05 Top

Robertson primul finalist. N-as fi crezut ca-l bate pe Ali Carter.

2-Mai-2010, 08:05 Top

Robertson primul finalist. N-as fi crezut ca-l bate pe Ali Carter.

Carter a gresit extraordinar de mult, ba chiar nepermis uneori. Repet, merg pe mana lui Robertson. Smiley

4-Mai-2010, 03:05 Top

Eu merg pe mana lui Robertson. Smiley

:yeah::yeah:

Costin Lucian (131 mesaje) (Utilizator)
5-Mai-2010, 11:05 Top

Pe mine nu ma mai intereseaza snooker de azi inainte....ceea ce am vazut cu John Higgins....asta nu mai e sport,e mafie.punct.ce sa fac,sa ma bucur de Selby,Robertson si altii,ca mai tarziu sa aflu ca sunt bagati in mafia pariurilor?nu multumesc

5-Mai-2010, 11:05 Top

Pe mine nu ma mai intereseaza snooker de azi inainte....ceea ce am vazut cu John Higgins....asta nu mai e sport,e mafie.punct.ce sa fac,sa ma bucur de Selby,Robertson si altii,ca mai tarziu sa aflu ca sunt bagati in mafia pariurilor?nu multumesc

Te-a surprins ? Pai asa se intampla in toate sporturile, mai mult sau mai putin la vedere. Nu mai exista bun simt, onoare, orgoliu etc. Exista doar bani si atat. Dar de la o vreme am inceput sa cred ca banii au existat dintotdeauna si nimic altceva. Restul e doar praf in ochi. :mad:

Acest subiect este închis.