Cine ma poate ajuta cu 2 subtritari ca le caut de 1 sapt.

(Vizitator)
11-Ian-2009, 10:01 Top

In primul va salut pe totii in al doilea rand am si eu o mare rugaminte unde pot gasii si eu subtritarile la filmele documentare Tupac Shakur - Thug Angel The Life of an Outlaw si Tupac Assassination Conspiracy Or Revenge le caut de 1 sapt nu reusesc sa dau de ele

Multumesc si sper sa ma ajute cineva :subs:

adicoto (306 mesaje) (Moderator Junior)
11-Ian-2009, 10:01 Top

Mai intai ajuta-te singur si citeste regulamentul acestei rubrici. --> http://forum.subs.ro/showthread.php?t=7895" class="link"> Regulamentul rubricii

(Vizitator)
12-Ian-2009, 03:01 Top

Ce anume regula am incalcat doar era la sectiunea cereri subtritai si de gasit nu le-am gasit

falic13 (1,214 mesaje) (Moderator Junior)
12-Ian-2009, 04:01 Top

o cerere = un singur film , cu link (tv rage , imdb , tv.com , cinemarx , etc.)...

prodi (1,805 mesaje) (Utilizator)
12-Ian-2009, 06:01 Top

Macar ai citit regulamentul?

cipri2006 (60 mesaje) (Utilizator)
12-Ian-2009, 11:01 Top

Avand in vedere ca e incepator si nu a postat zeci de mesaje pe forum subs,puteti sa-i explicati ce si cum... nu toti citesc regulamentele cand intra pe un site (cu toate ca ar trebui). Smiley

Ai vazut ombre23? Scrie clar chiar la intrarea pe topic "Aici puteți cere subtitrări, numai CONFORM REGULAMENTULUI. Citiți regulamentul înainte de a face o cerere, cei care greșesc pot avea avertismente sau chiar ban." Smiley

(Vizitator)
15-Ian-2009, 12:01 Top

Mda pt 2 sub care le-am cerut nu imi bat capul sa mai insist si app regulamentul l-am citit nu imi zice nimic de link si ce mi-a enumerat pretenul mai sus

http://www.imdb.com/title/tt0314806/" class="link">http://www.imdb.com/title/tt0314806/ asa e bine dragilor ?

IonutZu (555 mesaje) (Utilizator)
15-Ian-2009, 02:01 Top

[code] 1. Nu treceti mai multe filme in aceeasi cerere.[/code]

(Vizitator)
15-Ian-2009, 09:01 Top

Deci daca nu ai observat este decat pt 1 film am postat si linkul nu este 2 este doar unul

SHAKTI (1,093 mesaje) (Administrator)
16-Ian-2009, 06:01 Top

Deci daca nu ai observat este decat pt 1 film am postat si linkul nu este 2 este doar unul

Cum de-ai reusit sa MASACREZI o fraza amarata ? Serios acum, daca tot vreti sa postati pe un forum lucruri serioase, verificati-va macar mesajele. Scrieti la panarama de parca pe forumul asta intra pustani de dupa blocuri si "care este cu almanahe"(stiti voi cine!). Intrati la Cereri si vreti subtitrari. Aveti macar decenta de a scrie corect gramatical. Majoritatea traducatorilor va ofera subtitrari decente, nu pline de mizerii. Respectati lucrul asta daca va pasa cat de putin!

lost in translation
prodi (1,805 mesaje) (Utilizator)
17-Ian-2009, 01:01 Top

S-a enervat Shakti Smiley. Si pe merit :-s.

(Vizitator)
18-Ian-2009, 01:01 Top

Bai domnule Anministrator ma doare undeva ca imi dai tu ban sau ce poti sa imi dai pe acest forum dar macar pune si tu cum trebuie regurile alea nu imprastiate si app nu mai asc Mafia si pe Gigi Becalii esti cumva strajerul lui acuma pe bune nu imi zice mie cum sa vb verificate tu in primul rand ce spui ( cocalar comunitar vezii sa iti lustruiesti bling blingurile nu mai face spume ca pe litoral ca nu ma sperii ) ... esti administrator degeaba bai asta nu asa respunde un administrator ce forumul care il detine invata sa fii civilizat cu noi venitii ...

adicoto (306 mesaje) (Moderator Junior)
18-Ian-2009, 02:01 Top

Bai domnule Anministrator ma doare undeva ca imi dai tu ban sau ce poti sa imi dai pe acest forum dar macar pune si tu cum trebuie regurile alea nu imprastiate si app nu mai asc Mafia si pe Gigi Becalii esti cumva strajerul lui acuma pe bune nu imi zice mie cum sa vb verificate tu in primul rand ce spui ( cocalar comunitar vezii sa iti lustruiesti bling blingurile nu mai face spume ca pe litoral ca nu ma sperii ) ... esti administrator degeaba bai asta nu asa respunde un administrator ce forumul care il detine invata sa fii civilizat cu noi venitii ...

Tu vad ca ti-o ceri. Ai 4 ore sa-ti editezi postul si sa-l faci decent in exprimare. Altfel intervin eu.

SHAKTI (1,093 mesaje) (Administrator)
18-Ian-2009, 05:01 Top

A fost banat. Asemenea nulitati nu au ce cauta aici.

lost in translation