Chuck S02

Aryuss (5 mesaje) (Utilizator)
21-Oct-2009, 11:10 Top

Am tot incercat sa gasesc subtitrare pentru sezonul doi din serialul Chuck, dar nu am gasit. Daca este cineva interesat si disponibil sa traduca acest serial, in special sezonul 2, as dori sa ma anunte. As ramane etern recunoscator pentru acest gest. Multumesc si astept un raspuns, in cazul in care altcineva se ocupa de acest lucru, sau daca este cineva disponibil sa o faca.

Nebuna (692 mesaje) (Moderator)
22-Oct-2009, 12:10 Top

In primul si primul rand, te rog sa citesti regurile acestei categorii. Te va invata cum sa faci o cerere pentru o subtitrare, pe urma iti poti edita cererea.

Cu toate astea.. daca te uiti putin pe pagina de subtitrari ai sa observi ca primele 3 episoade din sezonul 2 deja sunt traduse, ceea ce inseamna ca serialul are un traducator care se ocupa de el in functie de timpul liber pe care-l are. Dupa toate astea, daca ai citit si regurile si ai facut si cautarea, ai sa ajungi la concluzia ca nu mai este necesara cererea pentru ca cineva deja se ocupa de serial. Smiley

Numa' bine.

Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present.
22-Oct-2009, 01:10 Top

In primul si primul rand, te rog sa citesti regurile acestei categorii. Te va invata cum sa faci o cerere pentru o subtitrare, pe urma iti poti edita cererea.

Cu toate astea.. daca te uiti putin pe pagina de subtitrari ai sa observi ca primele 3 episoade din sezonul 2 deja sunt traduse, ceea ce inseamna ca serialul are un traducator care se ocupa de el in functie de timpul liber pe care-l are. Dupa toate astea, daca ai citit si regurile si ai facut si cautarea, ai sa ajungi la concluzia ca nu mai este necesara cererea pentru ca cineva deja se ocupa de serial. Smiley

Numa' bine.

In primul si primul rand, regulile le-am citit foarte bine. Intr-adevar am uitat sa pun un link la serial, iar pentru asta imi cer scuze. Cu toate astea, am remarcat ca aceste subtitrari sunt de mult timp postate, apoi serialul a fost uitat, probabil. Cu acest post am incercat doar sa stiu daca mai sunt doritori pentru a ma ajuta cu aceste subtitrari, daca se mai ocupa cineva de acest serial.

"Numa` bine."

kralizec (3,373 mesaje) (Administrator)
22-Oct-2009, 11:10 Top

Recent s-a terminat sezonul 1. Iar Persana si Lucian_42 au inceput sezonul 2 care, probabil, il vor si continua. Asa ca... rabdare Smiley.

22-Oct-2009, 11:10 Top

Recent s-a terminat sezonul 1. Iar Persana si Lucian_42 au inceput sezonul 2 care, probabil, il vor si continua. Asa ca... rabdare Smiley.

Multumesc frumos pentru informatie.