Christmas in Wonderland (2007)

(Vizitator)
14-Nov-2008, 12:11 Top
axxorullz (8 mesaje) (Utilizator)
28-Nov-2008, 01:11 Top

Salutare.As dori daca se poate sa puneti si subtitrarea Christmas in Wonderland 2007 http://www.imdb.com/title/tt0991150/" class="link">http://www.imdb.com/title/tt0991150/ .Daca nu aveti bunavointa sa ma ajutatiSmileymacar spuneti-mi un link de unde sa o pot lua in engleza:cry::cry::cry:

Ashrak (3,470 mesaje) (Administrator)
28-Nov-2008, 01:11 Top

Citeste regulamentul si reformuleaza-ti cererea.

ashrak@subs.ro
Voie buna. In limita stocului disponibil.
28-Nov-2008, 05:11 Top

Citeste regulamentul si reformuleaza-ti cererea.

acum este bineSmileydar de ce dureaza asa de mult:B: deoarece este un film popular :doubt:

28-Nov-2008, 05:11 Top

ai gasit frate ceva?vreun link cu subtitrarea in engleza sau ma rog in romana?daca da trimite-mi si mie linkul k o caut de mult timp:mad:

SirEv (452 mesaje) (Moderator)
28-Nov-2008, 10:11 Top

Daca nu mai ai rabdare, apuca-te de tradus...

29-Nov-2008, 09:11 Top

Daca nu mai ai rabdare, apuca-te de tradus...

este a doua saptamana de cand s-a facut cererea Cat sa mai astept??:mad:Sa astept pana in aprilie cand este pastele k sa vad filmul atunciSmiley.si o traduceam eu dar macar sa fi fost in engleza ca nu ma pricep sa fac subtitrari:p

kralizec (3,373 mesaje) (Administrator)
29-Nov-2008, 10:11 Top

Am impresia ca ceri un warn... Daca filmul va interesa pe cineva, il va traduce, daca nu, nu.

Ashrak (3,470 mesaje) (Administrator)
29-Nov-2008, 10:11 Top

este a doua saptamana de cand s-a facut cererea Cat sa mai astept??:mad:Sa astept pana in aprilie cand este pastele k sa vad filmul atunciSmiley.si o traduceam eu dar macar sa fi fost in engleza ca nu ma pricep sa fac subtitrari:p

Pai eu zic sa astepti pana e gata. Smiley

ashrak@subs.ro
Voie buna. In limita stocului disponibil.
1-Dec-2008, 12:12 Top

Am impresia ca ceri un warn... Daca filmul va interesa pe cineva, il va traduce, daca nu, nu.

pai...de ce rubrica asta se mai numeste CERERI SUBTITRARI.am crezut k sunteti mai seriosi decat aia de la softpedia.si acum poti sa-mi dai warn ca ai motiv

kralizec (3,373 mesaje) (Administrator)
1-Dec-2008, 12:12 Top

Fiecare traduce in timpul liber ce si cand vrea. Rubrica asta este un fel de informare, un fel de loc care atrage atentia traducatorului asupra unui film. El, traducatorul, considera daca merita sa-si piarda niste ore bune pentru a face subtitrarea la un film sau altul sau pentru a-si vedea de treburile zilnice. Asta consideri tu, ca seriozitatea unui site se masoara in a fi sau nu la dispozitia ta?

SunPearl (330 mesaje) (Utilizator)
6-Dec-2008, 02:12 Top

salut, as dori si eu subititrarea pt acest film, daca se poate. Acum in preajma Sarbatorilor de Craciun cred ca acest film e mult mai indicat pentru a fi subtitrat...

crisa (2 mesaje) (Utilizator)
12-Dec-2008, 05:12 Top

Fiind primul meu mesaj, va salut si va spun ca sunteti cei mai buni in ceea ce faceti (dar asta stiati deja).
Astept si eu subtitrarea de la filmul acesta. Smiley
Si.. ne mai "auzim" pe-aici... :subs:

Misha (3 mesaje) (Utilizator)
14-Dec-2008, 03:12 Top

Dupa cum spune si Kralizec:" Fiecare traduce in timpul liber ce si cand vrea..." ...se pare ca unii nu inteleg chestia asta ! Oameni buni, dar, daca tot va doriti atat de mult sub. la filmul asta, de ce n-o faceti voi ? ....Mie m-i se pare un fel de impertinenta,sa ceri subtitrare la un film !...daca n-ai gasit-o pe nicaieri,inseamna ca nu exista in romana, dar exista in spaniola,portugheza si alte limbi !....nu-ti ramae decat s-o traduci tu,daca ti-o doresti atat de mult !....si chiar daca nu stii cum,... exista google translate pentru alte limbi, ...important este sa stii engleza ca sa o corectezi si sa o adaptezi ! (Daca filmul are dialogurile in lb. engleza...)
Uite, eu sunt dispus sa ma apuc de tradus la ea, cu conditia sa se mai ofere si altcineva, poate chiar fifti-fifti...De ce fac asta ?....pentru ca, sincer, nu este un film care sa ma dea pe spate, dar ma ofer totusi sa traduc la el, in masura in care o sa am timp zilele astea... fiind un film de sezon !

16-Dec-2008, 11:12 Top

Craciun Fericit Misha.mersi pt subtitrare si sper ca cei de aici vor rezolva si cu link-ul de download deoarece nu merge.Anyway mersi muultSmiley:yeah:

Acest subiect este închis.