Cheers - Sezoanele 1-11 (1982)

marcu69 (3 mesaje) (Utilizator)
9-Nov-2025, 21:04 Top

Am reusit sa vad mai demult doar 3 sezoane. Acum vad ca au aparut subtitrarile pentru varianta ,, voyo ''. Cum procedez sa vad si eu tot serialul ? Trebuie sa ma abonez la acest serviciu ? .....sau in general cum trebuie sa procedez ca sa vad in intregime acest serial indragit. Multumesc anticipat.

Modificat 9-Nov-2025, 21:08

DISTEL (2,865 mesaje) (Administrator)
11-Nov-2025, 08:49 Top

Nu cred ca va sta cineva sa resincronize variantele de pe Voyo.
Cel mai bine este sa te abonezi la Voyo si ai rezolvat problema.

11-Nov-2025, 18:09 Top

Pai atunci de ce posteaza subtitrarile alea tip,, voyo '' ?? Asta nu inteleg !! Ok, vreau sa vad serialul, ma abonez la voyo, dar nu-i clar de loc de ce se posteaza acest tip de subtitrari !! Se poate pirata voyo ?.....sau se pot face rost din alta sursa seriale / fime fara subtitrare varianta ,, voyo ''. Sper ca am fost mai clar acum. Multumesc.

Modificat 11-Nov-2025, 18:10

DISTEL (2,865 mesaje) (Administrator)
12-Nov-2025, 00:21 Top

Se posteaza aceste subtitrari luate de pe Voyo pentru eventualele resincronizari.
Poate cineva se inhama la munca asta titanica de a resincroniza 270 de episoade, dar e foarte greu ca sa se intample asta.
Nu sunt torente ripuite de la Voyo pe undeva ca sa nu mai fie nevoie de resincronizari.
Se mai ripuiesc ceva seriale de pe Voyo pe Filelist si SpeedApp, dar serialul Cheers a fost sarit din schema.
Poate pe viitor sa se intample asta, asta doar daca ai noroc.

12-Nov-2025, 21:08 Top

Ok, acum am inteles. Multumesc.