Changeling 2008
Am inceput sa lucrez la ea (primele 200 de linii).....nu stiu in ce masura o sa am timp zilele astea, pentnru ca toata lumea e ocupata......
Daca se mai mai ofera cineva pentru colaborare... rog sa ma anunte, as avea si eu mai mult spor !
Craciun fericit, tuturor !
Ieri a urcat altcineva un sub. pentru acest film, cred ca acest lucru i-a bucurat pe foarte multi.... si pentru ca ma apucasem si eu sa lucrez la ea, desi nu am avut timp decat pentru 400 si ceva de linii pana ieri, am incercat sa adaug portiuni din cea urcata de leemarvin1983....(pe care si eu le-as fi tradus la fel) cu unele linii readaptate, sau care nu erau traduse, acolo unde era nevoie, cu timpii refacuti si cu diacritice... Sper sa nu se supere pe mine ! eu nu am vrut decat sa iasa o subtitrare cat mai buna, dar asta ramane sa aprecieze altii !
(Cel mai greu a fost sa sincronizez varianta pe 2 cd-uri, pentru ca a trebuit sa o sincronizez fragmentata si sa-i pun niste timpi manual, pentru care am pierdut ceva timp. )
Si pentru ca nu este aceeasi versiune de traducere cu cea a lui leemarvin_1983, rog sa se pastreze in ahiva toate versiunille. Multumesc ! Enjoy !
Acest subiect este închis.