Bug report 1

justnewsp (3 mesaje) (Utilizator)
4-Apr-2012, 10:03 Top

Cimpul de cautare titrare nu este mereu prezent pe pagina.

Folosesc Opera, actualizat la zi. Las pagina deschisa tot timpul.
Dupa o perioada mai lunga, atunci cind dau o cautare, primesc mesaj Eroare. Reincarcati pagina.
Trebuie sa dau refresh ca sa functioneze corect.

Dau o cautare, intru pe un rezultat.
Dau back, ma trezesc la pagina de cautare (goala), nu la pagina de rezultate. Trebuie sa dau din nou cautare, exact aceeasi cautare.

Cimpul de cautare "Versiune de film" inseamna cumva "cautare in descriere" ?

Mi-am resetat parola la contul vechi si nu am primit email nici dupa 15 minute.

Stiu ca aveti alti sponsori, dar un link imdb ar fi folositor.
Caut titrare la un serial, vad ca nu mai apare. Dau pe imdb, sa vad programul, cind apare noul episod.
Plus ca pe pagina sponsorului nu exista intotdeuna link imdb, mai ales pentru filmele foarte noi.

UPDATE:
Acum vad un cimp de cautare, ascuns in colt sus dreapta.
Daca efectuez cautarea folosind acest cimp, merge si treaba cu back > ma intoarce la pagina de rezultate.

Parola nu a veni nici astazi.

Cind ma loghez in cont, scriu user si parola, apas Enter sau butonul de logare.
Nu se intimpla nimic. Pagina ramine exact la fel.
Dar daca dau refresh, observ ca sint logat, se incarca pagina de profil.

Pe forum, pot sa modific mesajul scris ieri, mi se pare cam mult.

Modificat 5-Apr-2012, 10:48

Gabriel (350 mesaje) (Administrator)
5-Apr-2012, 12:28 Top

Punctual:
1. Recuperarea parolei - depinde foarte mult daca cel care oferă serviciul de mail a blacklistat sau nu IP-ul/clasa de IP-uri subs.ro. Yahoo știu că facea figuri la un moment dat, acum n-am însă nicio adresă la îndemână pentru a testa. Pe GMail totul decurge normal.

2. Mesajul "Eroare! Reîncarcați pagina" e feature, nu e bug. Diverse protecții de securitate.

3. În principiu, da, acolo caută câmpul "versiune film" de la căutarea avansată.

4. Link-urile la subtitrări rămân așa.

5. Problema cu afișarea rezultatului dupa procesarea formularului de autentificare e generată de setările browserului tău. Având în vedere că procesarea se realizează asincron, verifică-ți setările pentru execuția javascript.

Îți închid topicul acesta pentru ca mi-e greu să urmăresc în 5 direcții deodată. Poți scrie aici daca mai ai vreo nelămurire: http://subs.ro/forum/topic/noua-versiune-martie-2012/407699/pagina/last#last-post

Pentru probleme tehnice, contactati-ne pe discord

Acest subiect este închis.