Boston Legal (2004) Sezonul 2
Poate cineva sau are rabdare si bunavointa sa resincronizeze Sezonul 2 ( cele 13 episoade existente) din Boston Legal (2004) ?. Am Descarcat fisierul de 34 GB, cu toate sezoanele. Subtitrarile existente la Sezonul 2, sunt pentru varianta dvdrip.xvid-FOV, si nu se potrivesc la ce-am descarcat eu. In schimb am verificat cu suburile in engleza de pe Addic7ed, si se potrivesc.
Am incercat sa resincronizez eu ( ca sa nu mai necajesc pe nimeni) varianta Fov dupa subul in engleza (prima linie si ultima linie ) dar pe la mijloc se dezechilibreaza...n-am reusit sa fac nimic, dar eu doar atit stiu.
Sezonul 2, in varianta FOV, nu l-am gasit nicaieri, ca sa-l descarc. Peste tot e doar varianta care am descarcat-o deja in fisierul de 34 GB (si care sincer nu stiu a cui sau ce este...cred ca este tot dvdrip.xvid, dar nu scrie a cui este.)
Macar daca stiti de unde sa descarc varianta FOV a Sezonului 2.
Oricum, multumesc frumos, pentru orice solutie, idee sau varianta.
Modificat 30-Ian-2014, 18:43
Sezonul 2 DVDRip-FoV se gaseste atat pe Filelist cat si pe TVT. Cel de pe FL are toate cele 5 sezoane si are 35.78 GB iar cel de pe TVT (freshon.tv) la fel are cele 5 seozane si are 34.82 GB.
Din ce vad sunt identice. Intregul sezon 2 de 27 episoade are 9.24 GB si fiecare episod are 350 MB. Daca ai nevoie de invite pe TVT te putem ajuta. Sanatate!
Modificat 30-Ian-2014, 19:19
Multumesc frumos Distel. N-am mai activat undeva pe baza de invitatie si nu stiu cum se procedeaza. Dar doresc sa descarc sezonul 2 in varianta pentru care gasesc suburile si pentru care un traducator amabil munceste in continuare.Pentru celelalte sezoane ,se potrivesc suburiule, atatea cite sunt, exceptie sezonul 4, dar sa speram ca in timp se va rezolva si cu el.
Daca ma puteti ajuta sa descarc de pe TVT, spuneti-mi cum se procedeaza.
Multumesc frumos.
Acest subiect este închis.