Body of proof sez 3

Nebuna (692 mesaje) (Moderator)
20-Nov-2013, 16:23 Top

Da, da, da. Bine spus, Muffly. Eu una am observa un lucru.. Cornelia are un sentiment puternic fata de nelutza. Ceea ce ma face sa gandesc ca e unul din altele motive pentru care a schimbat echipa. Nu cunosc motivele ce e drept, dar numai de al naibii sa ii dea peste nas. BoP nu e chiar usor de tradus, pentru ca are acei termeni medicali.. iar daca e dispus cineva sa continue traducerile pentru a terminat sezonul, serialul, trebuie sa fie cineva priceput.. nu un incepator. Smiley

Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present.
(Vizitator)
20-Nov-2013, 16:36 Top

@Muffly, oricât de mult mi-aş dori să-ţi fac ţie o bucurie, ca şi celorlalţi amatori, şi oricât de mult mi-ar plăcea să-i dau peste moacă neluţei... nu am timp...
Deocamdată...
Dar nu se ştie... poate pe la sfârşitul anului, când mai iau pauză ale mele... Smiley

sedaka (253 mesaje) (Utilizator)
20-Nov-2013, 18:36 Top

Cornelia te superi degeaba . Toate cele 3 site-uri de subtitrari au aceleasi suburi . Ar trebui ca fiecare sa aiba suburile lor . Pe fiecare site sunt cativa traducatori seriosi sa-i numeri pe degete. Eu vorbesc in general cu traducatorii de exceptoe. De la ei astept intelegere. Nu apelez la regie pt ca stiu ca ei traiesc din furt. Am apelat pe rand la cei pe care ii cunosc ca fiind profesionisti . Nu iau subtitrari indoielnice si nici seriale de comedie caci viata este cum este si nu prea am chef de ras. Daca tu te-ai simtit lezata imi cer scuze. Oricum sez 3 de la Body of proof inca nu l-am inceput cu toate ca sunt bolnav si ma misc f greu. Singura mea bucurie sunt filmele bune. Daca nu se apuca cineva de serial peste o luna il sterg caci stau rau cu spatiul. Mii de multumiri pt serialele de care te ocupi

Acest subiect este închis.