Body of Proof - se lucreaza la el ?

myhaycracyun (127 mesaje) (Utilizator)
23-Apr-2013, 16:58 Top

Este interesant serialul....se mai ocupa cineva de el ? Multumesc !

Creepy18 (162 mesaje) (Moderator Junior)
15-Iul-2013, 20:09 Top

Da, se ocupa.

Nebuna (692 mesaje) (Moderator)
29-Aug-2013, 12:56 Top

Personal, n-as putea spune ca se ocupa. Un episod la 2-3 luni daca e tradus, e bine. Imediat apare urmatorul sezon, iar traducerile sunt in urma cu vreo 7 episoade. Inteleg ca nimeni nu e obligat sa traduca la timp si ca apar intarzieri de cateva zile, dar cand apar intarzieri de cateva luni, personal consider ca e bataie de joc fata de cei care asteapta o subtitrare si urmaresc serialul.. Ca sa nu mai spun cu cat este asteptata, cand traducatorul mai si spune "saptamana vitoare urc BoP" si astepti chiar si 7 saptamani sa vina acea "saptamana viitoare" Smiley
E cam delasator domnul Ionut666. Zice ca face, ca drege, ne duce cu zaharelul si pe urma iti da cu flit cateva saptamane bune.

Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present.
(Vizitator)
29-Aug-2013, 19:53 Top

@Nebuna, Ionut al nostru a fost mereu asa. Nimeni nu-l poate schimba si nici nu-l poate scoate din ritmul lui. Asta e felul omului, n-ai ce-i face! Smiley

DISTEL (2,506 mesaje) (Administrator)
29-Aug-2013, 22:51 Top

Surprinzator este ca acest ritm a lui Ionut se multiplica. Alexynho cred ca s-a molipsit si el de boala asta a lui Ionut. Smiley La Magic City nu a mai scos episod nou de peste 5 saptamani. Acum vreo 2-3 saptamani mi-a spus ca are deja jumatate din episodul 4 tradus si ca-l va posta curand.
N-a mai dat niciun semn de viata de atunci. In ritmul asta cred c-o sa-l vad cu suburile in engleza pentru ca se apropie luna octombrie, vor incepe serialele noi si mai mult ca sigur ca nu voi mai avea timp.

Modificat 29-Aug-2013, 22:52

Nebuna (692 mesaje) (Moderator)
2-Sep-2013, 13:48 Top

Exact asa am facut si eu DISTEL. Le-am urmarit cu subtitrarea in engleza, si din cand in cand mai traduceam unde eram intrebata "ce-a zis".

@Nebuna, Ionut al nostru a fost mereu asa. Nimeni nu-l poate schimba si nici nu-l poate scoate din ritmul lui. Asta e felul omului, n-ai ce-i face! Smiley


Stii care mai e problema? Ca nici nu spune ca renunta. Macar daca ar renunta, poate alt traducator, dornic sa multumeasca unii utilizatori, ar prelua serialul sa-l traduca. Asa, nu se incumeta nimeni, pentru ca nu e frumos sa te bagi peste munca altuia..

LE:

Nu cred ca mai are importanta. Serialul se pare ca a fost anulat/finalizat. Acest sezon fiind ultimul, dupa cum au anuntat cei de la ABC.

Modificat 3-Sep-2013, 12:24

Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present.
(Vizitator)
3-Sep-2013, 19:08 Top

Bine că a fost anulat!
Oricum, Ionuţ nu va spune niciodată că renunţă... îi ţine pe toţi în stand-by... şi nu are rost să mai discuţi cu el...
Dacă te mai ţin nervii, continui...
Dacă nu, renunţi să mai ai de-a face cu el.
Simplu!
Eu îţi propun a doua variantă...
Cu bine!