BOARDWALK EMPIRE e07 si 08
Excelent serialul.
Shadow a anuntat pe chatul de pe Nifty ca il va continua cand va avea timp. A spus ca asta se poate intampla curand, peste cateva luni sau chiar in vara lui 2013. Felixuca a scris de asemenea ca atunci cand isi va mai elibera programul ii va da o mana de ajutor. Deci se pare ca avem de asteptat, asta daca nu cumva intre timp il va prelua altcineva.
totusi nu inteleg de ce a fost lasat asa dintr-o data de izbeliste...cand acest serial era updatat ....la zi....si are un rating bun? nu vreau sa fiu rau dar am vazut multe filme no name subtitrare..si ...pe asta-l asteapta multi cu sufletu la gura si nimic! cam nasol..m-ati dezamagit subs.ro!
Vitti, se pare ca nu ai inteles pana acum ca serialul acesta nu este tradus de echipa noastra ci de alte 2 site-uri.. Este o colaborare intre cei de la Nifty Team si titrari.ro, deci dezamagirea trebuie indreptata catre cei care s-au ocupat pana acum de serial. Si eu ca si tine astept cu nerabdare continuarea acestui foarte bun serial, dar nu am ce face decat sa astept. Rabdare, rabdare, rabdare e tot ce pot sa spun.
Sanatate!