Bloody Monday
Bloody Monday este un serial japonez care imi place foarte mult.
Are doua sezoane: Primul sezon are 11 episoade iar al doilea 9 episoade.
Genul este actiune
Descriere: After a biological terrorist attack kills off the population of a Russian town; Japan's Public Safety Special Third unit, code name THIRD-i, believes that the terrorist organization responsible plans to unleash the same virus known as Bloody X into Tokyo. Subsequently, THIRD-i recruits the help of genius hacker Takagi Fujimaru to find out what happened in the Russia. However, as Fujimaru becomes involved, he soon finds out that he is in over his head and that the terrorist groups influence reaches not only his school but even the police. Fujimaru must now rely on his skill as a hacker to unravel the organizations sinister plot and find out the truth behind "Bloody Monday."
Puteti sa-l traduceti? Plssssssss!
Daca nu se ocupa nimeni de el inainte sa-l incep eu, ma voi apuca eu.
S-ar putea sa-l incep dupa ce traduc Mirrai Nikki Another World (tot un serial japonez). Va fi cam greu sa gasesc o varianta buna. Singura varianta care o gasesc deocamdata este intr-un format avi care are deja subtitrarea in engleza pe el in varianta hardsub (n-o poti scoate de pe film), va fi naspa sa fac pentru ala subtitrare ca se pun una peste alta.
Vad ca am gasit o varianta raw (fara nicio subtitrare) in 720p dar fara niciun seeder
.
Pana cand ma voi apuca de el, voi mai cauta.