Blindspot S05

Detonate (364 mesaje) (Utilizator)
9-Iul-2020, 17:15 Top

Nu s-a mai tradus de la ep5. Au apărut episoadele: 6 7 8 si 9.
Nu poate continua altcineva traducerea acestor episoade???
Va mulțumesc.

perSEMPRE (286 mesaje) (Moderator)
10-Iul-2020, 02:42 Top

atata timp cat serialul are un traducator si nu e abandonat nu-l poate prelua nimeni...ai si tu putina rabdare, daca vrei mai multe informatii intreaba in partea cealalta,...(pe SN)

magdalena61 (194 mesaje) (Utilizator)
25-Iul-2020, 01:06 Top

acum ca mai sunt 6 ep de tradus si serialul s-a terminat , acum cineva isi face niste ambitii , cind doi se cearta , al treilea pierde , asteptam sa va treaca supararea si sa-l terminati , va rugam , nu va obligam !

(Vizitator)
25-Iul-2020, 18:27 Top

Magdalena 61, tu nu stii sa citesti sau chiar nu ai pic de bun simt? S a anuntat peste tot ca Aurelian abia si a ingropat fiul si, toate astea, a tradus de atunci ep. 6 din Blindspot si un episod din The Rookie! Daca crezi ca ti se cuvine ceva, ai gresit locul in care sa emiti pretentii!! Tare sunt curioasa, voi, cei care cereti atat de vehement ceva, cat ati putea darui semenilor vostri intr o asemenea situatie!!

30-Iul-2020, 23:18 Top

comentariul meu de mai sus a fost in 25 iulie cind nu stiam de deces , dupa cum veti vedea mai jos in 27 iulie am aflat si nu cred ca trebuie sa fiu pusa la zid pt asta , eu n-am sa raspund niciodata la injurii , singurul comentariu pe care il fac este ca imi cer scuze fata de Aurelian si promit ca nu voi mai cere nimic ! (27-Iul-2020, 11:36) magdalena61: Dumnezeu sa-i odihneasca pe toti care ne-au parasit , odihneasca-se in pace !!! Condoleante familiilor
(27-Iul-2020, 10:21) liviufirst: D-zeu sa-i odihneasca. Condoleante si lui Aurelian pentru fiul sau.

(Vizitator)
30-Iul-2020, 23:54 Top

Magdalena, s-a anuntat pe forum prima data pe 16 iulie ca Aurelian are mari probleme si ar fi bine sa nu existe intrebari ca a ta, pe 17 iulie s-a anuntat tragedia prin care trece Aurelian si chiar el a postat, in aceeasi zi, un mesaj care anunta. Mesajul lui Aurelian a fost preluat si pe siturile de subtitrari si pe cel de filme online, l-au pus adiministratorii sitului la toate serialele pe care le avea in lucru. Si, chiar presupunind ca nu ai aflat, este de prost gust sa pui intrebari de genul celei pusa de tine. Traducatorii sunt oameni ca si noi, cu familii, cu obligatii, cu bucurii si necazuri, traducerile nu sunt chiar usoare, e normal sa ne bucuram de ele atunci cand poate un traducator sa le posteze din proprie initiativa si nu sub presiunea unor asa zisi cinefili. Sunt sigura ca exista sute de filme si seriale pe care nu le-ai vazut inca si poti astepta pana cand fiecare traducator o sa aiba timp si chef sa traduca ceva ce urmaresti tu. Nu te am insultat si nu te am pus la zid dar nu cred ca vreun traducator e obligat sa vada cum este luat tot timpul la rost ca nu traduce suficient de repede ce isi doreste fiecare!

Modificat 31-Iul-2020, 03:28

31-Iul-2020, 10:56 Top

multumesc pt precizari , sper ca sunt ultimele , nu cred ca trebuie sa ma jur ca pina in 27 iulie nu am aflat , cind am aflat puteti vedea ca si la traducerea ep 6 am multumit si am transmis condoleante si putere , stiu foarte bine ca nu e nimeni obligat sa faca traduceri , de aceia apreciez munca traducatorilor si promit ca n-am sa mai deranjez !

Spinxo (347 mesaje) (Moderator)
31-Iul-2020, 18:15 Top

Serialul este in curs de traducere.

https://i.imgur.com/swzPd8B.jpg

Acest subiect este închis.