Blindness (2008)
http://www.imdb.com/title/tt0861689/" class="link">http://www.imdb.com/title/tt0861689/
blindness
Mă scuzi, dar nu știam că este o problema acest aspect. Venea criza economică mai greu dacă scriam "....." sau "fain film", etc? Eu am vrut să evidențiez faptul că sunt interesat de subtitrarea acestui film și dacă vreun traducător are timp, poate o realizează.
Eu înțeleg că vreți să aplicați regulile forumului la sânge, dar încercați să nu exagerați și încetați cu privirea de sus a muritorilor (simplii useri).
Uite că știu să scriu propoziții, chiar și fraze... și nu e niciun efort, doar că nu știu dacă era absolut necesar să umplu un rând cu niște cuvinte pentru a arăta același lucru, că aștept subtitrarea.
subs.ro este site-ul care îl vizitez în fiecare oră să văd dacă mai apare ceva nou, vă respect pentru faptul că nu plagiați și că munciți, încercați să nu îmi schimbați părerea prin copilării de genu de mai sus...
doresc si eu subtitrare la acest film. multumiri anticipate!
Mă scuzi, dar nu știam că este o problema acest aspect. Venea criza economică mai greu dacă scriam "....." sau "fain film", etc? Eu am vrut să evidențiez faptul că sunt interesat de subtitrarea acestui film și dacă vreun traducător are timp, poate o realizează.
Eu înțeleg că vreți să aplicați regulile forumului la sânge, dar încercați să nu exagerați și încetați cu privirea de sus a muritorilor (simplii useri).
Uite că știu să scriu propoziții, chiar și fraze... și nu e niciun efort, doar că nu știu dacă era absolut necesar să umplu un rând cu niște cuvinte pentru a arăta același lucru , că aștept subtitrarea .
subs.ro este site-ul care îl vizitez în fiecare oră să văd dacă mai apare ceva nou, vă respect pentru faptul că nu plagiați și că munciți, încercați să nu îmi schimbați părerea prin copilării de genu de mai sus ...
excelent spus! esti poet, ce sa mai.... bravo! bravo!
Aveti rabdare sa apara BLU-RAY sau ceva de genul asta ca sa vedeti titrarea pe site. Eu la "Changeling" nu am vazut nici acum titrarea pe motiv ca nu e dvd-rip si nah... ce sa zic rusine mare subs.ro sunt tare dezamagit
la "Blindness" hai poate apare ca e dvdscr release-ul cine stie...desi ma indoiesc... mai bine apar pe site titrari la tot felul de seriale fantoma si filme direct-to-dvd si de ce nu direct-to-trash la care nu se uita nimeni :roll:
Acest subiect este închis.