Being Human US versus Being Human UK
Mi-a sarit in ochi faptul ca nu se mai ocupa nimeni, nicaieri, de Being Human US.
Serialul a ajuns la sezonul 3, iar de la sezonul 1 ep.4, nicaieri nici o traducere... exista vreun motiv?
Ca daca nu supara pe nimeni, l-as prelua eu, incarcand sa-l aduc la zi, apoi sa-l continui...e multa munca, sunt peste 20 episoade de tradus plus ce mai apare...
Bineinteles in paralel cu Vegas la care saptamana asta sper sa ajung la zi si pe care il voi continua.
Solicitarea a venit de la site-ul de seriale unde am inceput colaborarea pentru Vegas. De urcat, tot aici le-as urca...
Am ce face in urmatoarele 2 luni...
Ok.
Nota.
O intrebare.
E frumos sau nu, sa urc being human si pe addic7ed?
Nu vreau sa fac vreo prostie...insa nu cunosc regulile echipei, asa ca prefer sa intreb intai...daca regulile generale spun NU, nu ma cramponez pe publicitate personala.
Modificat 29-Ian-2013, 10:58
La intrebarea ta gasesti raspuns aici http://subs.ro/forum/topic/regulament-general/4588
Dar poti astepta si raspunsul lui AMC sa vezi ce zice.
Modificat 29-Ian-2013, 14:10
Multumesc, am vazut continutul din link... deci nu-i frumos daca urc si in alta parte. N-am s-o fac .
Eu as formula insa interdictia ceva mai clar: "Este interzis celor care urca titrari pe subs.ro sa le mai urce si pe alte site-uri." Nu de alta,dar am vazut ca se urca traduceri si de-ale altora din afara echipei.
Nu-i o critica neaparat, pentru ca e mentionat numele traducatorului...
Problema e ca daca n-o fac ei, o fac altii pentru ei... ca eu acum imi regasesc Vegas-ul mai pe peste tot...multumesc domnului ca mi-au lasat numele acolo...
Nu cred că regula "se interzice uplodarea continutului site-ului www.subs.ro pe alte site-uri" se referă la subtitrări. Şi dacă da, mi se pare o bazaconie.
Doar noi traducem pentru cât mai mulţi români. Şi există români în străinătate care accesează cu precădere site-urile din afară. Poate n-au acces pe subs, nu ştiu de el sau nu vor să intre.
Şi nu mi se pare nimic rău să se urce subtitrarea pe alte site-uri atât timp cât este păstrată exact aşa cum a urcat-o autorul ei. Ba din contră, cred că este promovat atât site-ul, cât şi traducătorul.
Prin urmare, phoenixc, nu cred că e vorba de publicitate personală.
Sharing is Caring.
Din cate am citit, versiunea US este un remake al versiunii UK... si cat de rau poate fi, daca a ajuns la sezonul 3? Stii cum e... ai rating ai serial, n-ai rating, pa serial...
ca la orice remake, lumea face comparatii... insa cine nu stie engleza, nu poate face nici o comparatie daca nu-l "intelege"...