australia

falic13 (1,214 mesaje) (Moderator Junior)
16-Feb-2009, 12:02 Top

exista unele desincronizari , aparent datorate lipsei unor replici ...... se pot sterge sinc. mele sau pot fi corectate...

(Vizitator)
16-Feb-2009, 10:02 Top

Cum e, fratilor, cu sincronizarea la axxo ? A lui falic13 am sters-o pentru axxo, dar am lasat-o la fxg. Care din cele 2 e mai bine sincronizata, a lui Vasile Craciun sau a lui gioni666 ? Ganditi-va care e mai buna, poate ii faceti una si la fxg, daca cea a lui Vasile Craciun e pusa pe timpii originali, dupa aceasta. Nu raman 2 sincronizari pentru ca deruteaza lumea. Asa ca astept lamuriri de la cei care au vizionat varianta axxo cu unul din suburi.

17-Feb-2009, 12:02 Top

din pacate ale mele nu-s bune ... pt 1 cd merge cea de la devise ...

pispuck (84 mesaje) (Utilizator)
17-Feb-2009, 02:02 Top

Problema e ca prea multi se inghesuie sa faca sincronizari si nu le verifica pe film(vizionand filmul cu subtitrarea pe care au resincronizato),asa pot vedea daca e buna sau nu.Exemplu e cu subtitrarea la rambo IV varianta lui axxo,eu m-am chinuit aproape 2 ore sa o sincronizez pe bucati ca sa iasa bine.Diferentele se pot vedea,unele lini au un delay de pana la 2 secunde

17-Feb-2009, 03:02 Top

eu am si axxo si fxg ... le-am sinc dupa film pe var 1cd dvdscr dupa primele si ultimile linii/replici ... dupa care s-a imputit treaba ... mea culpa !