Anastasia

laurina (7 mesaje) (Utilizator)
28-Ian-2008, 05:01 Top

Am pus pe site subtitrarea in romana de la Anastasia si a fost stearsa. De ce? Trebuia sa anunt mai intai aici?

Palaviccini-Centurion (595 mesaje) (Utilizator)

N-a fost sters nimic. Se mai lucreaza in momentul asta la baza de date si s-ar putea ca unele subtitrari sa nu apara, inclusiv a ta "Anastasia". Totul va reveni in normal in scurt timp. Nu-ti fa griji, pe site-ul acesta orice traducator e binevenit si nu se sterg subtitrarile. Apropo, felicitari pentru traducerea la filmul acesta.

laurina (7 mesaje) (Utilizator)

N-a fost sters nimic. Se mai lucreaza in momentul asta la baza de date si s-ar putea ca unele subtitrari sa nu apara, inclusiv a ta "Anastasia". Totul va reveni in normal in scurt timp. Nu-ti fa griji, pe site-ul acesta orice traducator e binevenit si nu se sterg subtitrarile. Apropo, felicitari pentru traducerea la filmul acesta.

Multumesc pt. felicitari. Mai am cateva filme traduce, tot pentru cei ai casei si am sa verific daca sunt pe site, si daca nu sunt le voi pune. Pentru asta imi trebuie si putin timp. Problema este ca nu au diacritice. Daca le va mai aranja cineva, ar fi grozav.

Palaviccini-Centurion (595 mesaje) (Utilizator)

Chiar daca sunt pe site, pune-le. Nimeni nu se supara daca sunt 2 variante de subtitrare. E munca ta si nu vad de ce sa nu le pui. Astfel, cel care ia subtitrari, va avea de unde alege. Cat priveste diacriticile, pune-le pe site asa cum sunt, fara diacritice, ca le vom adauga noi ulterior.