ameteli in baza de date

intellect (63 mesaje) (Utilizator)
26-Ian-2010, 05:01 Top

Apar pe site doua subtitrari pe care le-as fi incarcat eu, una, mai mult, fiind cica si tradusa de mine.

Renai shashin (Collage of our life) (2003)
Les Amants criminels (1999)

Eu nu le cunosc nici pe departe. Va rog sa corectati eroarea si sa-i repuneti in drepturi pe contribuitorii originali.
Multumesc.

kralizec (3,373 mesaje) (Administrator)
26-Ian-2010, 06:01 Top

Am corectat autorul. Nu stiu de ce sau cum s-a intamplat problema asta. Se pare ca din 2005 tot asa sunt. Uploader-ul nu se poate edita, doar traducatorul. Te deranjeaza daca ramane asa? Daca da, vom rezolva cu omul de la tehnic.

26-Ian-2010, 07:01 Top

Eu as prefera sa nu ma vad uploader decat pe ce am incarcat eu, dar, daca atat se poate, faceti ce se poate. Smiley

Gabriel (350 mesaje) (Administrator)
26-Ian-2010, 08:01 Top

Ti-am scos alea de la upload, desi tu le-ai uploadat.
Poti spune ca s-au "manevrat" datele, dar ghideaza-te dupa id-ul subtitrarilor, adica 1528 si 1523. Fa o diferenta vezi care e id-ul ultimelor subtitrari (>20.000) si o sa vezi ca nu vorbesc prostii. Probabil ai uitat cand le-ai uploadat in trecut iar acum au reaparut pe prima pagina pentru ca li s-o fi updatat arhiva cu alte sincronizari, corecturi sau etc.

Numai bine.

Pentru probleme tehnice, contactati-ne pe discord
26-Ian-2010, 09:01 Top

Nu le-am incarcat eu. Una la mana, n-am uploadat niciodata, nicaieri, subtitrari la care n-am muncit cu manutele mele de mi-au sarit capacele. Doi la mana, daca le uploadam eu, as fi tinut minte si as fi tacut. Inca mai am memoria la mine si nu incarc 15 subtitrari pe zi, sa le pierd sirul.

Vrand sa caut si aici un sub in engleza care ma interesa pentru traducere, am vazut pe prima pagina arhiva de la Merlin's Apprentice actualizata nu de catre mine cu ce am urcat eu ieri in alta parte. Am facut o cautare dupa uploader, sa-mi aduc aminte ce am incarcat aici, si asa am dat de cele doua filme, despre care habar n-aveam pana azi ca ar exista macar, daramite sa le incarc subtitrarile NUMAI aici.

Gabriel (350 mesaje) (Administrator)
26-Ian-2010, 10:01 Top

Atunci naiba stie ce si cum. Daca mai apar probleme de genul, da-mi te rog un mesaj privat si o sa rezolv imediat ce voi citi.

Pentru probleme tehnice, contactati-ne pe discord
26-Ian-2010, 10:01 Top

OK. Multumesc.