AJUTOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nu mai pot loada prin utorrent sub de pe site cu sub!!! oare de ce??? cine-mi poate de o mana de ajutor?!!! ma gaseste si pe mess la: roly_bv_do !!! MERSI ANTICIPAT!!! :cry:
Nu mai pot descarca subtitrari de orice fel si de pe oricare site!!!! Va rog frumos spuneti-mi ce trebuie se am sau sa fac ca sa pot downloada din nou sub1 Imi spune UTorren-programul,k nu poate incarca sub. de pe site! De ce,k pana acum 2 sapt. mergea fara probleme?! Le-am up-datat si win-rarul si utorrentul si degeaba! Ce sa fac??? Va multumesc!!! :cry:
Spune D-zeu prin gura lui Isus Cristos in Biblie- Cartea Cartilor,asa: " Ajuta-ti seamanul aflat la ananghie!" :?
utorrent oricum nu poate descarca subtitrari de pe site caci nu sunt fisiere .torrent :? daca intelege careva ce vrei sa zici ... mare minune
Te referi la sub. sau la torrente?
Ma refer la subtitrari! Ce tre sa am si cum fac?! Multumesc!
Cu uTorrent nu iei subtitrari. Cu WinRar dezarhivezi subtitrarile. Nu inteleg ce problema ai tu. Intra aici pe [url]www.subs.ro[/url] , da click pe o subtitrare si DESCARCA SUBTITRARE dupa care SAVE. Se va salva arhiva de unde vei extrage fisierul. :o
MULTUMESC INK O DATA!!!!!!
AM 38 ANI!!! mi-ar ajunge dar imbatranesc si eu k si altii,veti vedea voi... Mersi oricum!