Subtitrare No Escape (Escape from Absolom) The Penal Colony

Acțiune, Dramă, Sf

6.281 / 10

(345 voturi)

Durată

118 min

Regie

Martin Campbell

Distribuție

Ray Liotta, Lance Henriksen, Stuart Wilson

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

No Escape (Escape from Absolom) The Penal Colony (1994) Subtitrare No Escape (Escape from Absolom) The Penal Colony - ro

Evadare din Absolom

Traducător

DVD RETAIL

Uploader

bismarck1969

FPS

25.000 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

523

Adăugat: 18-Nov-2018, 14:28

Actualizat: 10-Apr-2023, 00:33

No Escape (1994), pentru BluRay (per_SEMPRE şi 41RGB), WEB-DL & DVD. Enjoy!

Mai multe informații

In the year 2022, a ruthless prison warden has created the ultimate solution for his most troublesome and violent inmates: Absolom, a secret jungle island where prisoners are abandoned and left to die. But Marine Captain John Robbins, convicted of murdering a commanding officer, is determined to escape the island in order to reveal the truth behind his murderous actions and clear his name.

În anul 2022, ofiţerul de marină Robbins este trimis la închisoare pentru că l-a împuşcat pe comandantul său. Deoarece el nu poate respecta regulile de detenţie, este trimis în junglă de pe insula Absolom, care reprezintă de fapt tot o închisoare, dar cu reguli mult mai dure. Aici sunt lăsaţi să se înfrunte între ei cei mai turbulenţi deţinuţi, împărţiţi în două tabere: criminalii turbulenţi denumiţi Outsiders şi victimele mai civilizate ale sistemului – Insiders. La început, Robbins abandonează speranţa de a mai pleca vreodată de pe insulă, însă, încetul cu încetul, el devine tot mai hotărât să evadeze de pe Absolom pentru a clarifica circumstanţele în care a fost condamnat şi pentru a se reabilita. Incitant şi plin de acţiune, filmul Evadare din Absolom se bazează pe unul dintre romanele recente ale scriitorului Richard Herley, denumit în original The Penal Colony (1988).

Comentarii