Subtitrare Nanny McPhee Returns (Nanny McPhee and the Big Bang)

Comedie, Familie, Fantastic

6.277 / 10

(1,637 voturi)

Durată

109 min

Regie

Susanna White

Distribuție

Emma Thompson, Maggie Gyllenhaal, Ralph Fiennes

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Nanny McPhee Returns (Nanny McPhee and the Big Bang) (2010) Subtitrare Nanny McPhee Returns (Nanny McPhee and the Big Bang) - ro

Nanny McPhee: Marea înfruntare

Traducător

SubRip

Uploader

Anonim

FPS

23.976 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

253

Adăugat: 5-Oct-2021, 10:48

Actualizat: 17-Iun-2023, 23:11

Nanny McPhee Returns (2010), pentru WEB-DL, BluRay & DVD. Enjoy!

Mai multe informații

Nanny McPhee appears at the door of a harried young mother who is trying to run the family farm while her husband is away at war. But once she’s arrived, Nanny discovers that the children are fighting a war of their own against two spoiled city cousins who have just moved in. Relying on everything from a flying motorcycle and a statue that comes to life to a tree-climbing piglet and a baby elephant, Nanny uses her magic to teach her mischievous charges five new lessons.

Dacă “Nanny McPhee”, filmul de acum 5 ani, era descris de realizatori ca fiind “războiul dintre părinți și cei mai obraznici copii din lume ”, Nanny McPhee: Marea înfruntare” este războiul dintre copii. Iar singura persoana care le poate face față este bona cu puteri magice! Dna Green este la capătul puterilor. Are trei copii care se ceartă și se bat tot timpul, de soțul ei, plecat la război, nu mai știe nimic de luni de zile, cumnatul o bate la cap să-i vândă lui partea din averea familiei care ii revine soțului ei. Ca și cum nu era de ajuns, se trezește pe cap cu nepoata și nepotul ei, doi copii extrem de răsfățați. E prea mult pentru dna Green! Dar ce nu știe ea încă, dar va afla in curând, este că are mare nevoie de bona McPhee și puterile ei magice! Odată ajunsă la ferma familiei Green, bona McPhee trece imediat la fapte. Când răsfățații familiei refuză să împartă paturile cu verii lor, spunând că mai degrabă s-ar culca cu purceii în pat, ei bine, bona le împlinește pe loc dorința: în paturile lor apar purceii cu pricina, iar copii așa vor dormi! Căci bona McPhee nu glumește cu copiii obraznici! Și acesta e doar începutul. Fiindcă motto-ul lui Nanny McPhee este: “Când nu mă vrei, dar ai nevoie de mine, eu rămân. Când mă vrei, dar nu mai ai nevoie de mine, eu trebuie să plec.” Folosindu-se de toată magia de care e în stare, bona McPhee va reuși oare să aducă ordinea în familia Green, salvând-o astfel de la tot ce o amenința?

Comentarii