Subtitrare Blackout

Horror, Mister, Thriller

5.4 / 10

(88 voturi)

Durată

85 min

Regie

Rigoberto Castañeda

Distribuție

Amber Tamblyn, Aidan Gillen, Armie Hammer

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Blackout (2008) Subtitrare Blackout - ro

Pană de curent (Panică în ascensor)

Traducător

Lovendal (c) www.subs.ro

Uploader

LOVENDAL

FPS

N/A

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

3,394

Adăugat: 6-Iul-2008, 16:31

Actualizat: 6-Feb-2022, 03:04

Blackout {2008}, pentru BluRay (per_SEMPRE) & DVDRip. Vizionare plăcută! Traducere efectuată în exclusivitate pentru site-ul www.subs.ro

Mai multe informații

Three people from different walks of life find themselves trapped inside a stalled elevator. What at first seems like an inconvenience rapidly escalates into a nightmare.

Povestea din Blackout este inspirată din faptele reale care au avut loc pe data de 14 August 2003, Coasta de Est a Americii, New York, Brooklyn. Totul este normal în această zi obişnuită de viaţă până când are loc cea mai mare pană de curent cu consecinţe groaznice pentru cartierul East Flatbush din Brooklyn. În absenţa luminii, întunericul scoate la iveală tot ceea ce este mai urât la oameni. În absenţa unui element al civilizaţiei care susţine societatea, toate regulile sunt uitate şi înlocuite de natura barbară a omului, care introduce haosul ca nouă ordine. Chiar dacă reportajele arată că toată lumea este calmă şi defecţiunea urmează să fie remediată, situaţia în cartierul din Brooklyn devine volatilă şi consumată de violenţe, furturi şi revolte. Autorităţile nu pot face faţă acestui lanţ de infracţiuni, care a învăluit întreaga populaţie, încercând în acelaşi timp să pregătească locuitorii acelui cartier pentru cea mai terifiantă noapte din viaţa lor.

Comentarii