Subtitrare American Underdog (American Underdog: The Kurt Warner Story)

Biografic, Dramă, Sport

7.4 / 10

(162 voturi)

Durată

112 min

Regie

Andrew Erwin, Jon Erwin

Distribuție

Zachary Levi, Anna Paquin, Hayden Zaller

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

American Underdog (American Underdog: The Kurt Warner Story) (2021) Subtitrare American Underdog (American Underdog: The Kurt Warner Story) - ro

American Underdog: Povestea lui Kurt Warner

Traducător

SubRip

Uploader

Anonim

FPS

23.976 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

513

Adăugat: 4-Sep-2022, 23:22

Actualizat: 3-Mar-2024, 17:38

American Underdog (2021), pentru WEB-DL (ROD) & BluRay (DISTEL si ROD). Enjoy!

Mai multe informații

The true story of Kurt Warner, who went from a stockboy at a grocery store to a two-time NFL MVP, Super Bowl champion, and Hall of Fame quarterback.

„American Underdog” prezintă povestea adevărată a lui Kurt Warner (Zachary Levi), care a trecut de la a umple rafturile unui supermarket, la a deveni MVP în NFL de două ori, campion Super Bowl și fundaș în Hall of Fame. Filmul se concentrează pe povestea unică a lui Warner și pe anii întregi de obstacole și pași înapoi, care ar fi putut să-i deraieze aspirațiile de a deveni jucător NFL. Însă tocmai când visele lui păreau imposibile, sprijinul soției, Brenda (Anna Paquin), și încurajarea familiei, a antrenorilor și colegilor săi îl ajută pe Warner să meargă mai departe și să găsească puterea de a arăta lumii campionul care este. Filmul e o poveste inspirațională, care demonstrează că orice e posibil când ai credință, familie și determinare.

Comentarii