• Un weekend de scurtmetraje la Timishort 14-Oct-2015, 16:05

  Un weekend de scurtmetraje la Timishort

  Festivalul Internațional de Film Timishort a pregătit timișorenilor un sfârșit de săptămână plin de scurtmetraje. Proiecțiile vor avea loc între 15 și 18 octombrie la Cinema Timiș, Ambasada și Sala 2 a Teatrului Național Timișoara.

  Gala de deschidere va avea loc joi, 15 octombrie la Cinema Timiș, începând cu ora 19.00. Programul complet al festivalului este disponibil pe www.timishort.ro.

  Peste 100 de scurtmetraje din România și din toata lumea vor concura pentru premiile Timishort. Competițiile adună împreună regizori din peste 20 de țări care vor lua parte la proiecții și vor răspunde la întreăbarile publicului. Decernarea trofeelor se întâmplă duminică de la ora 20.00, la Cinema Timiș, când vor fi proiectate încă odată filmele câștigătoare din cadrul competiției naționale, internaționale și Videorama – secțiunea filmelor experimentale.

  Cea de-a șaptea ediție a festivalului îl are ca invitat special pe regizorul Andrew Brand, a cărui activitate cinematografică va fi prezentată la Timishort. Scurtmetrajele lui cuprind o gamă largă de genuri, de la dramă, horror sau animație până la documentar experimental. După studiile de Arte Frumoase de la Nottingham Trent University, unde s-a specializat în instalații video, Andrew a continuat cu o carieră în realizarea de filme, presărată cu numeroase premii internaționale. Seria de scurtmetraje create de Andrew Brand poate fi urmărită duminică, 18 octombrie de la ora 16.00 la Cinema Timiș.

  _tradeAdsP_={ adzone:"65854" }; Sursa: Cinemagia.ro
  Tags Tag-uri: N/A

Comentarii

Webhosting xServers
tenisdemasa.ro.pngwasd.jpgFa-ti reclama - 250x250