• Tom Hardy: „Greutatea a fost să creez un tip de umor ce să nu dea publicului impresia că vede o comedie, ci o poveste se 14-Oct-2015, 10:05

  Tom Hardy: „Greutatea a fost să creez un tip de umor ce să nu dea publicului impresia că vede o comedie, ci o poveste se

  Regizat de Brian Helgeland, „Gangsteri de legendă” spune povestea celor mai cunoscuţi infractori britanici, gemenii Reggie şi Ronnie Kray, în perioada lor de glorie de la jumătatea anilor '60. După ce Ronnie este eliberat din închisoare, cei doi fraţi încep să-şi consolideze imperiul în Londra, încercând să elimine cartelul criminal al lui Charlie Richardson şi colaborând cu mafia americană care caută să pătrundă în oraş. Celebri şi invidiaţi, aceştia îşi creează relaţii printre cei mai influenţi londonezi, se lăfăie în bogaţii şi par de neoprit.

  Iată un interviu cu Tom Hardy, pus la dispoziția cititorilor Cinemagia de către distribuitorul în România al filmului, Freeman Ent. 

  Întrebare: Cum a ajuns la tine propunerea de a juca în „Gangsteri de legendă”?

  Tom Hardy: Aveam foarte multe informaţii despre gemenii Kray. Există o mulţime de poveşti despre ei care circulă prin Londra şi acum. Au devenit un fel de folclor, iar fraţii sunt asociaţi cu tot ce ţine de crimă şi teroare. Deşi tot ce au făcut este real, a apărut şi multă ficţiune în jurul lor şi au devenit un fel de mituri. Am fost încântat să aud că se va face un film bazat pe povestea lor. Scenariul mi s-a părut extrem de bine scris, iar faptul că urma să joc rol dublu mi s-a părut cu atât mai ofertant.  

  Întrebare: Care dintre cele două interpretări a fost mai dificilă?

  Tom Hardy: Amândouă! Iniţial mi s-a cerut să aleg unul dintre personaje şi trebuie să recunosc că Ron mi s-a părut mai provocator. Personajul lui denotă mai multă libertate în exprimare şi o gamă mai largă de trăiri, pe care un artist le poate exploata. Pe de altă parte, exista un mare pericol să îl transform într-un clovn şi să devină ridicol. Scopul este ca oamenii să îl perceapă drept real, chiar dacă este un ciudat. Greutatea a fost să creez un tip de umor care să nu dea publicului impresia că se uită la o comedie, ci la o poveste cu adevărat serioasă.

  _tradeAdsP_={ adzone:"65854" }; Sursa: Cinemagia.ro
  Tags Tag-uri: N/A

Comentarii

Webhosting xServers
tenisdemasa.ro.pngwasd.jpgFa-ti reclama - 250x250