• Seriale: cele mai bune noi sezoane 13-Oct-2015, 20:05

  Seriale: cele mai bune noi sezoane

  Am încercat să te ţinem la curent cu cele mai noi şi cele mai promiţătoare seriale ale toamnei, dar nu trebuie să pierdem din vedere noile sezoane ale unor seriale mai vechi. Iată mai jos câteva titluri care au revenit în forţă pe micile ecrane americane.

  Pe Metacritic impresionează rating-ul obţinut de sezonul doi al lui Fargo, serialul inspirat de lungmetrajul omonim al fraţilor Coen. După un prim sezon foarte bine primit, relansarea serialului are un coeficient de 96 din partea criticilor şi unul de 93 din partea publicului. Folosind metoda True Detective, sezonul doi porneşte de la zero cu un caz din Sioux Falls, South Dakota. În rolurile principale îi vedem pe Patrick Wilson şi Kirsten Dunst.

  Manhattan, povestea creării bombelor atomice care distrugeau în Al Doilea Război Mondial Hiroshima şi Nagasaki, are un coeficient de 79, în timp ce mult mai sprinţarul Jane the Virgin se poate lăuda cu 87. The Leftovers, The Affair şi Homeland au obţinut şi ele cronici pozitive la relansarea pe ecrane. Interesant este faptul că The Leftovers a primit o notă mult mai bună de la public (9) decât de la critici (8).

  Fanii supereroilor şi ai genului fantasy se vor bucura să afle că The Flash şi Gotham, ambele la al doilea sezon, au avut şi ele parte de reveniri interesante. În ceea ce priveşte producţiile Marvel, Agents of S.H.I.E.L.D. s-a bucurat de o foarte bună primire din partea spectatorilor cu primele episoade din sezonul trei, cu o notă medie de 8,8. Sleepy Hollow a surprins cu alegerea scenariştilor de a face o schimbare de direcţie: dacă întregul sezon doi s-a bucurat de o aventură complexă a personajelor principale, sezonul trei pare a transforma serialul într-un "procedural" eroii luptând în fiecare episod cu o creatură de coşmar.

  _tradeAdsP_={ adzone:"65854" }; Sursa: Cinemagia.ro
  Tags Tag-uri: N/A

Comentarii

Webhosting xServers
tenisdemasa.ro.pngwasd.jpgFa-ti reclama - 250x250