• Recomandări TV: Întoarcerea lui Jedi, film de Hitchcock, plus seducătorul Marlon Brando 12-Oct-2015, 08:05

  Recomandări TV: Întoarcerea lui Jedi, film de Hitchcock, plus seducătorul Marlon Brando

  Teatru TV. „Tartuffe sau Impostorul, de Moliere

  luni, 12 octombrie, ora 20.10, TVR 2

  „Un spectacol în versuri,o raritate pe scenele româneşti,vorbeşte despre impostura într-o epocă a imposturii", declară Victor Ioan Frunză, regizor de teatru.  In distribuţie: Adela Mărculescu, Adrian Nicolae, Sorin Miron, Nicoleta Hâncu,George Costin, Irina Bucescu, Andrei Huţuleac, Elena Ghimpeţeanu. Teatrul de televiziune este un proiect coordonat de Casa de  producție TVR şi difuzat pe TVR 2 în fiecare seară de luni.

  Seria „Copiii războiului”. „Sayonara” (1957)

  marți, 13 octombrie, ora 22, AMC

  Japonia…în mijlocul Războiului din Coreea. Povestea picantă a unui maior din Armata Americană, care se îndrăgosteşte de frumoasa starletă japoneză a unei trupe de dans. Dragostea sa este pusă la încercare de toate prejudecăţile rasiale şi concepţiile culturale greşite. AMC difuzează în fiecare zi de marți a lunii octombrie filme de epocă sub titlul „Copiii războiului”.  Cu Marlon Brando, Dennis Hopper 

  Film de Alfred Hitchcock. „În spatele ferestrei ”/„Rear Window”

  miercuri, 14 octombrie, ora 19.50,  TVR 2

   Imobilizat din pricina unei fracturi la picior, fotoreporterul L.B. Jeffries nu-şi poate părăsi apartamentul şi, între vizitele infirmierei şi ale iubitei lui, supraveghează din spatele ferestrei mişcările vecinilor. Mintea lui neastâmpărată inventează diverse scenarii în care vecinii au rolurile principale, punând în scenă inclusiv o crimă. Dar dacă sinistra faptă nu este doar rodul imaginaţiei unui ziarist plictisit, ci chiar a avut loc în realitate?

  Western. „Tell Them Willie Boy Is Here”

  Miercuri, 14 octombrie, 23.10, TVR 1

  În 1909, în Vestul Îndepărtat, indianul Willie Boy e pe punctul de a se însura cu Lola Boniface, fiica unei notabilităţi locale. Pentru că  tatăl miresei e împotriva căsătoriei lor, Willie decide să-şi răpească iubita şi s-o ducă undeva departe de mânia dezlănţuită a viitorului său socru. Din păcate, acesta din urmă îi surprinde pe tineri, iar în încăierarea ce urmează indianul îl ucide pe omul alb. Willie devine astfel un proscris, pe urmele căruia porneşte o poteră condusă de şeriful Christopher Cooper (Robert Redford).

  _tradeAdsP_={ adzone:"65854" }; Sursa: Cinemagia.ro
  Tags Tag-uri: N/A

Comentarii

Webhosting xServers
tenisdemasa.ro.pngwasd.jpgFa-ti reclama - 250x250