• Premierele săptămânii 16-22 octombrie 2015 16-Oct-2015, 18:05

  Premierele săptămânii 16-22 octombrie 2015

  Este săptămâna violenţei, a terorii şi a fiorilor, cu nu mai puţin de trei filme cochetând cu cele mai sumbre aspecte ale sufletului uman. Revenim într-o lume mai colorată cu ajutorul unei animaţii dedicate celor mici, dar şi cu ajutorul unei comedii franceze. Iată mai jos recomandările noastre.

  Poţi consulta pe site programul proiecţiilor pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de distracţie ale acestui sfârşit de săptămână şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul "Cumpără bilet" de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai rapidă, practică, modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

  Crimson Peak
  Este practic imposibil să prevezi ce film va urca pe primea treaptă în box office-ul săptămânii. Să iasă oare în faţă Crimson Peak, datorită proximităţii zilei de Halloween? Vom vedea luni. Până atunci, filmul gotic al lui Guillermo del Toro a fost întâmpinat cu laudele criticilor pentru extraordinarul aspect şi pentru atmosfera neliniştitoare. Crimson Peak, un sumbru conac din Anglia sfârşitului de secol 19, devine fundalul unor experienţe terifiante pentru tânăra scriitoare Edith, venită aici după căsătoria cu fermecătorul sir Thomas (Tom Hiddleston), moştenitorul domeniului. Curând Edith va descoperi că Crimson Peak ascunde secrete extraordinare şi că subteranul conacului este bântuit de creaturi de coşmar.

  Macbeth
  O experienţă shakespeariană, tratată în stilul violentelor seriale Vikings şi Game of Thrones. Ecranizare după celebra tragedie a lui William Shakespeare, filmul lui Justin Kurzel (care filmează în acest moment Assassin's Creed) îi are în rolurile principale pe Michael Fassbender şi Marion Cotillard. El este Macbeth, general scoţian din secolul 16, determinat de prevestirea unor vrăjitoare să-l asasineze pe Duncan, regele ţării. Ea este Lady Macbeth, unul dintre cele mai bântuitoare personaje feminine din istoria literaturii, care îşi împinge soţul pe calea nebuniei şi a obsesiei pentru putere. Filmul este mult mai fidel textului original decât ne-am fi aşteptat, scenariul păstrând replicile din tragedie. Şi actorii, de altfel, le pronunţă de parcă s-ar afla pe scenă, detaliu ce dăunează implicării privitorului în poveste.

  _tradeAdsP_={ adzone:"65854" }; Sursa: Cinemagia.ro
  Tags Tag-uri: N/A

Comentarii

Webhosting xServers
tenisdemasa.ro.pngwasd.jpgFa-ti reclama - 250x250