• Maria Dinulescu filmează la București „Far from Here”, debutul regizoral al australianului James Pillion 13-Oct-2015, 12:05

  Maria Dinulescu filmează la București „Far from Here”, debutul regizoral al australianului James Pillion

  Luni au început la București filmările dramei „Far from Here”, debutul regizoral al australianului James Pillion, cu Maria Dinulescu și Jonathan Ahmadi capete de afiș.  Timp de trei săptămâni, povestea de dragoste a personajelor principale se va înfiripa, va crește apoi se va transforma odată ce prioritățile personale ale eroilor se schimbă.

  Distribuția este preponderent românească, alături de Dinulescu jucând  Maia Morgenstain, Andi Vasluianu, Vasile Flutur, Gelu Nițu. Far from Here este un film produs de Studio Indie Productions, producători Jesus del Cerro și J.M.R Luna, Lunatic Films. 

  Sinopsis extins

  Grant și Sofia sunt un cuplu tânăr, de îndrăgostiți și proaspăt căsătoriți, care vor să-și formeze o familie. Grant este un tânăr scriitor în ascensiune, cu o primă nuvelă publicată, iar Sofia este un inginer constructor, fără un loc de muncă și foarte dornică de o nouă oportunitate.

  Când Sofiei i se oferă un contract de muncă pentru 1 an, în cadrul unui mare proiect comercial, în țara de origine, România, ei decid să-și amâne pentru moment planurile de familie.

  _tradeAdsP_={ adzone:"65854" }; Sursa: Cinemagia.ro
  Tags Tag-uri: N/A

Comentarii

Webhosting xServers
tenisdemasa.ro.pngwasd.jpgFa-ti reclama - 250x250