• Leonardo DiCaprio renunță la burlăcie. Cine e aleasa 12-Oct-2015, 08:05

  Leonardo DiCaprio renunță la burlăcie. Cine e aleasa

  Burlac convins, Leonardo DiCaprio s-a logodit cu Kelly Rorbach, iubita sa din ultimele patru luni, fotomodel, scrie revista OK! Ceea ce cu siguranță va rupe inimile publicului feminin.

  Leo i-a cerut lui Kelly, de 25 de ani, să devină soția sa, în timpul unei cine la un restaurant italian din New York. „Nu a fost ceva premeditat”, a relatat o sursă. „S-a întâmplat pur și simplu. Cei doi savurau o sticlă de vin roșu și au fost antrenați ca de obicei în conversație”. Kelly, absolventă a Universității Georgetown, ar fi „incredibil de inteligentă”, continuă sursa. „Are aceeași pasiune a lui de a aborda subiecte sensibile din punct de vedere social, ca de pildă încălzirea globală și sărăcia. Cei doi au subiecte comune din zona intelectuală, ceea ce pentru el e o surpriză binevenită. E mai mult decât o femeie frumoasă”, continuă sursa, citată de OK!.

  Cei doi par să aibă un interes comun și când vine vorba de a participa la evenimente sportive, ținând cont că apar în poze la asemenea ocazii. Se pare că Leonardo, 40 de ani, i-a declarat că „vrea să petreacă restul vieții cu ea”, la care tânăra a fost „emoționată” și „i-a dat un sărut ca răspuns”.

  Poate că declarația de logodnă ar putea explica de ce Leo și-a tuns în sfârșit barba uriașă. O fi primit un ultimatum?, comentează malițios unele publicații. În orice caz, sursa declară că o căsătorie nu este prioritatea cuplului. „Planurile de căsătorie sunt în discuție. Nimic nu e bătut în cuie”. Ceea ce lasă admiratoarelor o speranță.

  Sursa: Cinemagia.ro
  Tags Tag-uri: N/A

Comentarii

Webhosting xServers
tenisdemasa.ro.pngwasd.jpgFa-ti reclama - 250x250