• Episodul pilot inspirat din nuvela despre vârcolaci a lui George R.R. Martin primește undă verde la Cinemax 12-Oct-2015, 10:05

  Episodul pilot inspirat din nuvela despre vârcolaci a lui George R.R. Martin primește undă verde la Cinemax

  Un nou serial marca George R.R. Martin ar putea apărea pe micile ecrane. Cinemax a comandat un episod pilot pentru The Skin Trade, nuvela lui R.R. Martin. Kalinda Vazquez (co-producător executiv pentru Once Upon a Time) va adapta nuvela lui Martin, ce are în centru anchetele unei tinere femei-detectiv care investighează un șir de crime brutale din orășelul ei.

  Martin a scris nuvela pentru prima oară în anii 1980, aceasta fiindu-i publicată de către Stephen King și Dan Simmons în antologia horror Night Visions 5.

  Martin a confirmat știrile pe blogul său: „Întotdeauna am crezut că Willie Flambeaux și Randi Wade - personajele principale - au potențial pentru un serial TV (sau poate chiar un lungmetraj). Aceia dintre voi care știu povestea lui Doorways, filmul-pilot de la ABC de la începutul anilor 1990 ce a avut o soartă nefericită, poate vă amintiți că încă de peatunci încercam să promovez Skin Trade. Așa că iată-ne peste câteva zeci de ani”.

  _tradeAdsP_={ adzone:"65854" }; Sursa: Cinemagia.ro
  Tags Tag-uri: N/A

Comentarii

Webhosting xServers
tenisdemasa.ro.pngwasd.jpgFa-ti reclama - 250x250