• Cu un bilet la filmul „Nuntă în Toscana”, ce se va lansa pe 23 octombrie în cinematografe, îți poți face nunta sau reînn 16-Oct-2015, 10:05

  Cu un bilet la filmul „Nuntă în Toscana”, ce se va lansa pe 23 octombrie în cinematografe, îți poți face nunta sau reînn

  Hitul olandez de box office al lui 2014, „Nuntă în Toscana”, va avea premiera în cinematografele noastre pe 23 octombrie, distribuit de Taylor Projects. În prima săptămână, fimul va rula în Cinema City – Afi Cotroceni, la Cinema Elvira Popepescu și în rețeaua RADEF.

  Momentele romantice abundă în film, precum frișca pe torturile de nuntă, imaginile de basm și muzica lui André Rieu te fac să visezi, iar perspectiva ca un cuplu de spectatori români chiar să ajungă în Toscana, cu un bilet la film, fac din această producție o premieră mult-așteptată

  Așadar, cu un singur bilet cumpărat la „Nuntă în Toscana”, pe parcursul primei luni de la premiera în cinematografe, un fericit cinefil va câștiga două nopți de cazare în stil toscan, într-un oraș din apropierea Florenței (Italia), cu mic dejun inclus și o ceremonie de nuntă simbolică sau o nuntă de... „bronz”, „argint” ori... „aur” (reînnoirea jurămintelor de nuntă).

  Premiul se poate revendica până la finalul anului, iar deplasarea în Toscana se poate face la o dată aleasă de câștigător, până pe 31 decembrie 2016, cu excepția lunii august.

  Premiul 2, oferit tot prin tragere la sorți, constă într-un weekend pentru două persoane la Pensiunea „Toscana Rustica” din Județul Gorj.

  Participanţii vor trimite copia biletului la adresa organizatorului (SC Taylor  Pojects  SRL,  str.  Roşiorilor nr. 12., Oradea, judeţul Bihor, 410204) sau pe cale electronică, la adresa de e-mail: promotie@taylorprojects.ro, menţionând sloganul concursului: „Câştigă o nuntă în Toscana”. Participanţii vor înscrie pe copia biletului numele, adresa poştală, număr telefon şi adresa de e-mail.

  În filmul „Nuntă în Toscana” este vorba despre tineri și despre familiile şi prietenii lor, care se întâlnesc pentru o nuntă exclusivistă în frumosul peisaj al Toscanei însorite. Filmul este un cocktail de iubire, pierdere, umor, cu peisaje mirifice și muzică divină, compusă de André Rieu,  ce va mișca pe oricine. Odată văzut filmul, Toscana va intra în planurile viitoare de petrecere a vacanței cu persoana iubită.

  „Regele valsului”, cum este supranumit André Rieu, a compus – împreună cu violonistul Frank Steijns - trei piese noi pentru coloana sonoră a filmului olandez „Nuntă în Toscana”: este vorba despre „Tuscan Wedding Waltz", „Volare con te” și „Bella Tarantella”.

  _tradeAdsP_={ adzone:"65854" }; Sursa: Cinemagia.ro
  Tags Tag-uri: N/A

Comentarii

Webhosting xServers
tenisdemasa.ro.pngwasd.jpgFa-ti reclama - 250x250