• Comedia O oră de liniște, din 16 octombrie la cinema 14-Oct-2015, 08:05

  Comedia O oră de liniște, din 16 octombrie la cinema

  În data de 16 octombrie 2015 va avea loc în cinematografele din România premiera filmului de comedie O oră de liniște, în regia lui Patrice Leconte, cu Christian Clavier (Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu?) în rolul principal. Filmul este distribuit de Independența Film.

  Foarte pasionat de jazz, Michel găseşte un album rar pe care visează să-l asculte în linişte în sufragerie. Dar întreaga lume pare să conspire împotriva lui: soţia se apucă să-i depene ultimele sale revelaţii, fiul se întoarce pe neaşteptate, unul din prieteni îi bate la uşă, toate astea în timp ce mama îl tot sună pe mobil. Ca să nu mai punem la socoteală că este şi „Ziua Vecinilor” azi! Manipulator, mincinos, Michel vrea linişte cu orice preţ. Dar oare mai este posibil azi să ai ora ta de linişte?

  Christian Clavier  îl descrie pe Michel, personajul pe care îl interpretează: „E un bărbat căruia nu-i pasă de nimeni, fie că e vorba de soţie, de fiu, de vecin, de prieteni, de angajaţii din casă, de ceea ce se petrece în propria casă. Este tipul de om pe care-l întâlnim des azi, centrul atenţiei personale, pentru care plăteşte destul de scump, pentru că într-o bună zi viaţa lui s-a făcut ţăndări. Simbolizează omul societaţii în care trăim. Aparţine unei anumite clase sociale, dar este mai ales un mare egoist. „

  Scenariul, adaptarea şi dialogurile sunt făcute de Florin Zeller, după piesa lui de teatru „O oră de linişte”.

  _tradeAdsP_={ adzone:"65854" }; Sursa: Cinemagia.ro
  Tags Tag-uri: N/A

Comentarii

Webhosting xServers
tenisdemasa.ro.pngwasd.jpgFa-ti reclama - 250x250