• Bun venit la Hotel Transylvania 2! Ce știm despre animație 20-Oct-2015, 08:05

  Bun venit la Hotel Transylvania 2! Ce știm despre animație

  Filmul începe prin a-i prezenta pe oameni şi pe monştri încercând să coexiste paşnic.  „Totul pare a fi din ce în ce mai paşnic în lumea lui Drac”, spune regizorul GenndyTartakovsky. 

  „Dracula şi-a căpătat faima internaţională de monstru şi vampir, dar de fapt el este un familist obişnuit,” explică regizorul Genndy Tartakovsky, îi reinventează acum pe monştrii clasici Dracula, Frankenstein, Omul invizibil, Mumia, vârcolacii şi celelalte creaturi din comedia animată de mare succes Hotel Transylvania. „Jonathan şi Mavis s-au căsătorit şi au acum un băieţel, care se numeşte Dennis.  Iar aceasta conduce la cea mai arzătoare întrebare a filmului: este Dennis vampir sau om?  Mavis şi Johnny sunt gata să-şi accepte fiul, oricum ar fi el, dar Dracula speră în secret că Dennis este totuşi vampir.  El se teme că dacă Dennis este om, atunci Mavis va dori poate să-l crească într-o lume fără monştri, părăsind hotelul.  Aşa încât Drac va face tot ce-i stă în putinţă pentru a scoate colţii din Dennis”.

  „Avem tone de umor în film, numai dacă te gândeşti că avem patru generaţii Dracula sub acelaşi acoperiş, iar oamenii sunt acceptaţi acum în lumea monştrilor.

  Mesajul filmului este esenţial pentru că noi toţi trebuie să ne acceptăm unii pe alţii, aşa cum suntem.  Aceasta e o lecţie de care noi , părinţii şi copiii, avem nevoie în fiecare zi”..

  Sursa: Cinemagia.ro
  Tags Tag-uri: N/A

Comentarii

Webhosting xServers
tenisdemasa.ro.pngwasd.jpgFa-ti reclama - 250x250