• Box-office-ul lui 2015 va depăși toate recordurile, spun analiștii economici 18-Oct-2015, 12:05

  Box-office-ul lui 2015 va depăși toate recordurile, spun analiștii economici

  Se anticipează depășiri de recorduri la box-office pentru 2015. Spectre și Star Wars: The Force Awakens, atunci când se vor adăuga la lista blockbusterelor anului, vor duce la încasări de box-office care depășesc 11 miliarde de dolari. Așteptat ca un an al recordurilor la box-office, după părerea analiștilor de la Morgan Stanley, anul curent pare că va marca un maxim, după care profiturile industriei ar putea scădea în 2016.

  Analiștii anticipează că filme de succes comercial precum Jurassic World și Avengers: Age of Ultron, ca și următorul James Bond Spectre și noul Războiul Stelelor al lui J.J. Abrams vor duce încasările în Statele Unite la 11 miliarde de dolari în 2015. Ceea ce înseamnă cu 2% mai mult decât în 2013, atunci când The Hunger Games: Catching Fire și Iron Man 3 au stabilit actualul record.

  Totuși, Morgan Stanley anticipează o scădere a profitului în 2016, în pofida anticipatei lansări a unor francize de succes, precum Captain America: Civil War și Batman v. Superman: Dawn of Justice a lui Zack Snyder.

  _tradeAdsP_={ adzone:"65854" }; Sursa: Cinemagia.ro
  Tags Tag-uri: N/A

Comentarii

Webhosting xServers
tenisdemasa.ro.pngwasd.jpgFa-ti reclama - 250x250