• 15 noi comedii până la finalul anului 20-Oct-2015, 10:05

  15 noi comedii până la finalul anului

  O oră de liniște, 16 octombrie

  Foarte pasionat de jazz, Michel (Christian Clavier) găseşte un album rar pe care visează să-l asculte în linişte în sufragerie. Dar întreaga lume pare să conspire împotriva lui: soţia se apucă să-i depene ultimele sale revelaţii, fiul se întoarce pe neaşteptate, unul din prieteni îi bate la uşă, toate astea în timp ce mama îl tot sună pe mobil. Ca să nu mai punem la socoteală că este şi „Ziua Vecinilor” azi! Manipulator, mincinos, Michel vrea linişte cu orice preţ. Dar oare mai este posibil azi să ai ora ta de linişte?

  Nuntă în Toscana, 23 octombrie

  Acţiunea filmului este plasată în Toscana. Tânăra și frumoasa olandeză Sanne (Sophie van Oers) trăiește în Italia, unde – împreună cu părinții ei – administrează Villa Matrimonio, un magnific conac din inima Toscanei, locul ideal pentru nunți de vis. Sanne organizează nunțile altora, deși căsătoria ei a eșuat. Când Sanne îl întâlnește pe Jeroen (Jan Kooijman), un avocat specializat în divorțuri, dar care nu crede în dragoste, nu putem decât să ne întrebăm dacă vor primi încă o șansă în viață, sau vor continua doar să asiste la căsătoriile altora.

  Momentele romantice abundă în film, precum frișca pe torturile de nuntă, imaginile de basm și muzica lui André Rieu te fac să visezi, iar perspectiva ca un cuplu de spectatori români chiar să ajungă în Toscana, cu un bilet la film, fac din această producție o premieră mult-așteptată Așadar, cu un singur bilet cumpărat la „Nuntă în Toscana”, pe parcursul primei luni de la premiera în cinematografe, un fericit cinefil va câștiga două nopți de cazare în stil toscan, într-un oraș din apropierea Florenței (Italia), cu mic dejun inclus și o ceremonie de nuntă simbolică sau o nuntă de... „bronz”, „argint” ori... „aur” (reînnoirea jurămintelor de nuntă).

  Premiul se poate revendica până la finalul anului, iar deplasarea în Toscana se poate face la o dată aleasă de câștigător, până pe 31 decembrie 2016, cu excepția lunii august. Mai multe detalii despre concurs, aici. Premiul 2, oferit tot prin tragere la sorți, constă într-un weekend pentru două persoane la Pensiunea „La Toscana Rustica” din Județul Gorj.

  Hotel Transilvania 2, 30 octombrie

  Castelul lui Drac este gata pentru o nouă comedie de aventuri cu monştri în filmul de animaţie al Sony Pictures Animation, Hotel Transylvania 2!  Condiţiile par a se înbunătăţi la Hotel Transylvania...  Regulile rigide ale lui Dracula, care nu permiteau decât monştrilor accesul în hotel, au devenit mai maleabile, deschizând porţile vizitatorilor obişnuiţi. Dar, ascunzându-se în sicrie întunecoase, Drac se frământă din cauza faptului că adorabilul său nepot, Dennis, nu prea dovedeşte a avea calităţi de vampir, deşi, prin naştere, el este pe jumătate om şi pe jumătate vampir.

  Microbe et Gasoil, 13 noiembrie

  Michel Gondry ne propune povestea a doi prieteni cre se îmbarcă într-o călătorie de-a lungul Franței, cu un vehicul pe care l-au construit ei înșiși.

  Goosebumps: Îţi facem părul măciucă, 13 noiembrie

  Adolescentului Zach (Dylan Minnette) nu-i convine deloc că trebuie să se mute într-un orăşel neştiut de nimeni, dar regretele îi cam trec când îi atrage atenţia frumoasa Hannah, vecina de alături. Doar că Zach descoperă curând că tatăl ei este nimeni altul decât celebrul autor R.L. Stine, adulat datorită seriei sale Goosebumps. În curând tânărul îşi explică şi comportamentul extrem de bizar al lui Stine: monştrii care i-au făcut celebre cărţile sunt reali, iar Stine îşi protejează cititorii ţinându-i ferecaţi în cărţile sale! Dar când creaturile de coşmar sunt eliberate din greşeală, ţine doar de scriitor, de Zach şi Hannah să-i oprească înainte de a face prăpăd în jur.

  _tradeAdsP_={ adzone:"65854" }; Sursa: Cinemagia.ro
  Tags Tag-uri: N/A

Comentarii

Webhosting xServers
tenisdemasa.ro.pngwasd.jpgFa-ti reclama - 250x250