The Exception (2016)

nirocino (213 mesaje) (Moderator)
10-Apr-2018, 13:00 Top

Excepţia


https://i.postimg.cc/ZKhbdJhQ/The-Exception-Movie-Trailer-Review.jpg


Christopher Plummer, Lily James şi Jai Courtney sunt prinşi în vârtejul unui film palpitant, condimentat cu spionaj şi romantism.
Bazat pe romanul "The Kaiser’s Last Kiss", un roman istoric fictiv, cu un Christopher Plummer la 50 de ani...de la The Sound of Music, old and wise (Kaiser Wilhelm II) mai degrabă...drăgălaş, cu monologurile sale de auto-preamărire şi anti-semitism, apoi cpt. Brandt (Jai Courtney), un nazist bântuit de ororile trecutului recent, al cărui aspect aminteşte de versul poetei Sylvia Plath care a scris că "fiecare femeie adoră un fascist". Probabil ea l-a avut în minte pe cpt. Brandt cu ochii săi de un albastru arian, cu o cicatrice suficient de oribilă încât să-l facă simpatic şi aerul său inefabil de Weltschmerz, ca un prototip fantastic de Om-Panzer disciplinat!
"Cenuşăreasa" Lily James este doamna spion pe post de cameristă ochi-de-căprioară. Ea ascunde un pistol şi multe secrete seducătoare.
În finalul filmului cuvintele sunt inutile, uităm „Black Book“ al lui Verhoeven sau „The Remains of the Day“ al lui Merchant Ivory pentru că "The Exception" este o excepţie!

Modificat 9-Oct-2019, 05:56