Subtitrare Two Night Stand

Comedie, Romantic

6.421 / 10

(1,691 voturi)

Durată

86 min

Regie

Max Nichols

Distribuție

Miles Teller, Lio Tipton, Jessica Szohr

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Two Night Stand (2014) Subtitrare Two Night Stand - ro

Aventură de două nopți

Traducător

bucyfall

Uploader

DISTEL

FPS

23.976 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

2,347

Adăugat: 30-Sep-2014, 16:27

Actualizat: 13-Ian-2015, 22:42

Two.Night.Stand.2014.LIMITED.1080p-720p.BluRay.X264-AMIABLE; Two.Night.Stand.2014.720p.BRRip.x264-YIFY; Two.Night.Stand.2014.LIMITED.480p.BluRay.x264-mSD; Two.Night.Stand.2014.BRRip.XviD.AC3-EVO (sincro DISTEL); Two.Night.Stand.2014.1080p.WEB-DL.DD5.1.H264-RARBG; Two.Night.Stand.2014.720p.WEB-DL.XviD.AC3-RARBG; Two.Night.Stand.2014.WEB-DL.XviD.MP3-RARBG; Two.Night.Stand.2014.HDRip.XviD.AC3-EVO; Two.Night.Stand.2014.WEBrip.XviD.AC3-MiLLENiUM; Two.Night.Stand.2014.HDRip.XviD-brucelee. Corectata, aranjat textul si adaugate diacritice. Enjoy! Multumiri traducatorului.

Mai multe informații

After an extremely regrettable one night stand, two strangers wake up to find themselves snowed in after sleeping through a blizzard that put all of Manhattan on ice. They're now trapped together in a tiny apartment, forced to get to know each other way more than any one night stand should.

Pentru Megan și Alec, doi tineri newyorkezi de douăzeci și ceva de ani, ceea ce ar fi trebuit să rămână o aventură de o noapte, fără implicații emoționale, se transformă în dezastrul de a doua zi dimineața. Când întreg orașul este paralizat de un viscol puternic, cei doi, rămași captivi în apartamentul înghesuit, brooklinez al lui Alec, sunt puși în situația, oarecum forțată, de a se cunoaște dincolo de convențiile unei simple aventuri. Marcând debutul regizoral al lui Max Nicols, “O aventură de două nopți” este o comedie erotico-romantică despre (re)găsirea iubirii în era digitală. La câteva luni după absolvirea facultății , Megan este șomeră, fără iubit si fără niciun chef de-a ieși din casă. Suferind din dragoste, în urma ruperii logodnei cu cel care urma să-i fie soț, ea privește idilele virtuale cu destul de mult dezinteres. Dar întâlnirea întâmplătoare cu fostul ei prieten și actuala lui parteneră, precum și insistențele colegei sale de cameră, Faiza, o vor determina pe Megan să-i dea o întâlnire “oarbă” lui Alec, un tip draguț și amuzant, pe care l-a cunoscut pe internet, autoinvitându-se la el acasă, pentru prima ei aventură de o noapte. A doua zi dimineața, într-o atmosferă de calamitate naturală, deloc romantică , tânăra încearcă discret să plece, dar descoperă că tot orașul este paralizat de o cădere masivă de zăpadă, care nu dă semne că s-ar opri. Neputând părăsi clădirea, Megan se adăpostește cu stângăcie alături de Alec, și el crispat. Nevoiți să petreacă împreună încă o zi și o noapte , prima lor conversație reală, față în față, oscilează între tachinare și ciondăneală, pe masură ce chimia virtuală, apărută inițial între ei, se reintensifică în plan real. Evaluându-și reciproc IQ-ul erotic, cei doi conștientizează șansa unică de a trăi de fapt o lecție de viață, care i-ar putea maturiza. Însă, exact în momentul în care ceva deosebit pare să se înfiripe între ei, Megan descoperă un secret șocant despre Alec, ceea ce ar putea pune punct relației lor, încă înainte ca aceasta să fi depașit ușa dormitorului.

Comentarii