Subtitrare Todo sobre mi madre (All About My Mother)

Dramă

7.67 / 10

(1,597 voturi)

Durată

101 min

Regie

Pedro Almodóvar

Distribuție

Cecilia Roth, Marisa Paredes, Candela Peña

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Todo sobre mi madre (All About My Mother) (1999) Subtitrare Todo sobre mi madre (All About My Mother) - ro

Totul despre mama mea

Traducător

Pierre_Montaigne

Uploader

ssorinss

FPS

N/A

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

1,768

Adăugat: 4-Iul-2006, 10:05

Actualizat: 9-Mai-2013, 22:45

All.About.My.Mother.1999.Bluray.720p.DTS.x264-CHD; All.About.My.Mother.XviDVD-SAPHiRE si inca o varianta pe 1CD. Enjoy! Multumiri traducatorului.

Mai multe informații

Following the tragic death of her teenage son, Manuela travels from Madrid to Barcelona in an attempt to contact the long-estranged father the boy never knew. She reunites with an old friend, an outspoken transgender sex worker, and befriends a troubled actress and a pregnant, HIV-positive nun.

Grecii spun că doar o femeie care și-a spălat ochii cu lacrimi poate să vadă limpede. Dar pentru Manuela, acest adevăr nu mai este valabil. În noaptea în care o mașină i-a ucis fiul, Esteban, și-a plâns toate lacrimile, până la capăt. Departe de a vedea limpede, pentru ea trecutul și prezentul s-au contopit în bezna durerii. În acea noapte, pe un scaun de spital, citea ultimele rânduri scrise de fiul său într-un jurnal de care nu se despărțea niciodată: "Azi dimineață m-am uitat prin camera mamei mele și am găsit un vraf de poze. Toate aveau o jumătate lipsă. Tatăl meu, bănuiesc. Am impresia că și din viața mea lipsește aceeași jumătate. Vreau să-l regăsesc, nu mă interesează cine este sau cum s-a purtat cu mama. Nimeni nu are cum să-mi ia acest drept numai al meu." Ea nu i-a spus niciodată cine fusese tatăl lui. "Tatăl tău a murit cu mult înainte să te naști" este tot ceea ce-i spusese. În memoria fiului său, Manuela pleacă de la Madrid spre Barcelona, în căutarea tatălui. Vrea să-i spună că ultimele cuvinte ale fiului său i-au fost adresate lui direct, chiar dacă nu l-a cunoscut niciodată. Dar mai întâi vrea să-i spună că atunci când a părăsit-o, cu optsprezece ani în urmă, era însărcinată și că au avut un fiu împreună, și că acesta tocmai a murit. Îi va mai spune că l-a botezat Esteban, ca pe tatăl lui biologic, înainte ca acesta să-și schimbe numele în Lola. Lola Travestita. Manuela se duce la Barcelona s-o caute pe Lola. Lola, tatăl fiului său. Căutarea unui bărbat care poartă acest nume nu poate fi simplă. Și nici nu este.

Comentarii