Subtitrare The Ruins

Aventură, Horror, Thriller

5.924 / 10

(982 voturi)

Durată

90 min

Regie

Carter Smith

Distribuție

Shawn Ashmore, Jena Malone, Jonathan Tucker

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

The Ruins (2008) Subtitrare The Ruins - ro

Ruinele

Traducător

subs.ro TEAM (C) www.subs.ro

Uploader

LOVENDAL

FPS

N/A

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

17,613

Adăugat: 17-Iun-2008, 19:10

Actualizat: 26-Iun-2008, 08:16

Un horror de aventuri despre un templu mayas! http://www.almeea.com/civilizatia-maya-si-spiritualitatea/" class="link"> Cititi un articol senzational AICI . In premiera absoluta, traducere dupa sonor, cu timpi pusi manual, pentru versiunile:
The.Ruins.UNRATED.DVDRip.XviD-Larceny, The.Ruins.UNRATED.DVDRip.XviD-COUNTERFEIT (sincronizare HQTeam) si
The.Ruins.SCREENER.XviD-NEPTUNE. TVQS, completa (traduse inclusiv dialogurile din limba spaniola!), italice si diacritice. Traducatorii: AMC, Lovendal. Vizionare placuta! Traducere efectuata in exclusivitate pentru site-ul www.subs.ro

Mai multe informații

Americans Amy, Stacy, Jeff and Eric look for fun during a sunny holiday in Mexico, but they get much more than that after visiting an archaeological dig in the jungle.

Patru turiști americani doritori de senzații tari se aventurează în afara traseelor turistice în timpul vacanței lor în Cancun, Mexic. Curând ei dau peste un turist german care-i imploră să pornească în căutarea fratelui său rătăcit în junglă. Ajuns în preajma unui loc sacru, mayaș, grupul se va trezi prins într-un adevărat coșmar și va trebui să lupte din toate puterile pentru a supraviețui. Bazat pe romanul omonim al scriitorului Scott Smith, "The Ruins" este un horror sângeros. Jeff, Eric, Amy, Stacy, Mathias și Dimitri se ghidează după o hartă desenată schematic, pe care a lăsat-o în urmă Henrich, fratele dispărut în condiții misterioase al turistului german Mathias. Cei șase prieteni se vor trezi implicați fără voia lor într-o luptă pe viață și pe moarte pentru supraviețuire întrucât se confruntă deopotrivă cu un mediu natural neprielnic și străin, dominat de plante agățătoare carnivore, capabile să îi prindă în capcane de tot felul și imitându-le perfect vocile, precum și cu localnicii dușmănoși, care cred cu tărie în superstiții și consideră că turiștii se fac vinovați de încălcarea unor cutume tradiționale.

Comentarii